20-01-2012, 08:17 PM
Draga jurnalule, ziua in esenta a fost O.K. Scoala a fost obositoare, dar in ora de desen am apucat sa mai citesc cate ceva. Da, desenul meu a fost gata in 5 minute. Am primit doua pixuri in cap (da, cineva ma uraste)
Pe urma am avut pregatire si am discutat cu profesoara despre niste lucruri foarte adevarate si care m-au intristat.
Si pentru ca ningea, desi era mai mult lapovita, am facut un drum pana la partie si mi-am luat guma de sters *nu de la partie
*
Pe urma am mai vorbit cu verisoara mea de petrecerea ei si de ce prajitura vrea sa faca mama pentru ea. Eu am mancat azi patru prajituri azi si imi e rau... Si mi-a zis mama sa am grija! Dar am fost o bleaga si nu am ascultat-o

Si pentru ca ningea, desi era mai mult lapovita, am facut un drum pana la partie si mi-am luat guma de sters *nu de la partie

Pe urma am mai vorbit cu verisoara mea de petrecerea ei si de ce prajitura vrea sa faca mama pentru ea. Eu am mancat azi patru prajituri azi si imi e rau... Si mi-a zis mama sa am grija! Dar am fost o bleaga si nu am ascultat-o

She's wiskey in a teacup.