14-01-2012, 03:15 AM
Saravis...greu sa ti se recomande ceva daca nu zici si tu ce ai prefera totusi, nu?
MissMe (ce nick)...n-am reusit sa-ti citesc toata postarea, ai atat de multe spoilere incat e aproape dureros de citit. Te rog ori marcheaza pe viitor, ori ascunde-le.
Pentru placerea voastra, ceva de Douglas Adams in seara asta, ca topicul sa mai continue un pic. Eu-s obosit ca altfel as fi vrut sa zic ceva de The space merchants de Frederik Pohl si C.M. Kornbluth, dar ramane pe alta data.
Lectura placuta:
Douglas Adams - Young Zaphod plays it safe
MissMe (ce nick)...n-am reusit sa-ti citesc toata postarea, ai atat de multe spoilere incat e aproape dureros de citit. Te rog ori marcheaza pe viitor, ori ascunde-le.
Pentru placerea voastra, ceva de Douglas Adams in seara asta, ca topicul sa mai continue un pic. Eu-s obosit ca altfel as fi vrut sa zic ceva de The space merchants de Frederik Pohl si C.M. Kornbluth, dar ramane pe alta data.
Lectura placuta:
Douglas Adams - Young Zaphod plays it safe
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.