08-01-2012, 12:27 AM
Inima incepuse sa imi bata cu putere. Era imposibil ce auzeam. Asasini... iar asasini. Mi-am inclestat pumnul incercand sa ma calmez. Parca auzisem si eu ceva despre asta cand eram asasin, dar nu am dat importanta. Am inchis ochii pentru cateva secunde si trecutul ma trasnise iar.
" De esti asasin, fie ca renunti sau nu cineva mereu iti va dori moartea."
Daniella Arias a disparut acum multi ani, defapt a murit. Nu au cum sa stie de mine sau sa afle ca eu inca traiesc si in orice caz, de aia am puteri, de aia stiu sa ma apar. Deci sunt si eu in pericol. Daca vin dupa mine vor muri rand pe rand fara ca macar sa clipesc.
- La dracu si cu trecutu. - pfff, ce imi fac mie nervi. Spun si ce nu vreau. Nu-ti fa griji, eu nu spun nimic.
OOC: oricine
" De esti asasin, fie ca renunti sau nu cineva mereu iti va dori moartea."
Daniella Arias a disparut acum multi ani, defapt a murit. Nu au cum sa stie de mine sau sa afle ca eu inca traiesc si in orice caz, de aia am puteri, de aia stiu sa ma apar. Deci sunt si eu in pericol. Daca vin dupa mine vor muri rand pe rand fara ca macar sa clipesc.
- La dracu si cu trecutu. - pfff, ce imi fac mie nervi. Spun si ce nu vreau. Nu-ti fa griji, eu nu spun nimic.
OOC: oricine
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)