Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Craciunul trecut

Camy bun venit pe forum o.O. Nu ştiam la început dacă eşti tu sau nu; dar tu eşti ( am întrebat-o pe Kamy mai precis )

Şi m-am decis să-ţi las un comentariu. xD

Aici:
Citat:Mama este simplu chirurg,nimic complicat.
Ar fi sunat mai bine: mama este un simplu chirurg...

" duiferite nunate " - diferite nuanţe.
Citat:-Dimineata!O noua zi de scoala. mi-am spus.
Bănuiesc că este un gând de-al fetei; deci linia de dialog ar trebui exclusă de aici. Iar după şcoală : era virgulă, nu punct. Poţi exprima gândurile cu italic, ar fi mult mai bine.

" lucrui " - lucruri
" neciodata " - niciodată
Citat:-Heeei...incetati,sa va las la scoala apoi trebuie sa "zbor" urgent.spuse mama cu un pantof in picior si unul pe mana.
Nu prea are sens. First, nu mai scrie "heeei", un simplu "hei" are de ajuns; cu un semn al exclamării după. Apoi ar fi trebuit să începi cu literă mare şi să scrii: Trebuie să vă las la şcoală, apoi "zbor" urgent. ( fără al doilea "trebuie" căci ar fi fost repetiţie şi ar fi sunat urât. )
Deşi puteai să începi şi cu : Mai întâi vă las la şcoală, apoi trebuie să "zbor" urgent.
Second, nu are cum să aibă pantoful pe mână. Adică exprimarea nu este bună : în mână.

Citat:Mama...cred ca ne descurcam,mai bine...ai avea tu grija.
Nici asta nu are sens. " Mamă, cred că ne descurcăm destul de bine. N-ai tu grijă. "
Nu ai cum să-i spui să aibă ea grijă, din moment ce ai spus înainte că vă descurcaţi. xD

Citat: in mijloc o gradina de flori,copaci multi si iarba.Totul era acoperit de multimea de copii.

În mijloc se afla o grădină... Nu uita verbul; fără el nu există propoziţie, ci doar o înşiruire de cuvinte.

" dragutsa " - erm, limbaj de mess? Fără aşa ceva.
" Spunene " - spune-ne

Citat:-Nu prea imi place sa ma analizez singura...cu siguranta colegii mei si ai dumneavoastra ma voi analiza in decurs ce 1-2 saptamani.
Mă vor; căci este vorba de ei, nu de tine. În descurs de o săptămână sau două. Fără cifre.

Aşa.. pentru început. Ai putea renunţa la punctele de suspensie. Le foloseşti în prostie; există virgula, punctul şi virgula pe care evident, le poţi utiliza în locul punctelor. Iar cu ele, arată foarte inestetic. ._.
Lasă spaţiu după semne de punctuaţie, ar arăta mai bine aşa. Dar nu uita, doar după ele: nu şi înaintea lor.

Acum să mă leg de modurile de expunere. Well, naraţiunea: e destul de bună; însă acţiunea este foarte grăbită. Cine o aleargă? Ai putea adăuga pasaje de descriere ca să nu mai fie aşa. Descrierea, este foarte puţină. Şi ştiu că poţi mai mult, deci încearcă să faci ceva mai spectaculos cu ea (mie una nu-mi place descrierea, dar nu poate să lipsească totuşi, ar fi prea sec )
Dialogul e în exces, iar unele replici sunt prea seci. Poţi să mai reduci din ele şi să descrii gesturile ş-a-m-d.

Ideea nu cred că am mai întâlnit-o, să-ţi pui prietenii în poveste e destul de cute şi te-ai gândit bine. Însă la poveste, ai spus la un moment dat că ar fi o problemă: nu ştii unde stă Kamy, atunci cum ai ajuns la ea? xD Aici e şi din pricina acţiunii care e grăbită. ( dar am spus deja mai sus despre asta )

Erm, nu ştiu ce să mai spun.. cred că am spus destule. Ai grijă la următorul capitol; ah şi da.. corectează-l înainte să-l postezi ca să nu mai existe eventualele greşeli.
Chu:3
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Craciunul trecut - de Camy Love - 25-12-2011, 03:14 PM
RE: Craciunul trecut - de SnowFlake. - 25-12-2011, 04:52 PM
RE: Craciunul trecut - de `Shadow. - 25-12-2011, 05:09 PM
RE: Craciunul trecut - de Camy Love - 25-12-2011, 05:23 PM
RE: Craciunul trecut - de Camy Love - 25-12-2011, 07:35 PM
RE: Craciunul trecut - de Me_Samy - 26-12-2011, 05:19 PM
RE: Craciunul trecut - de Daria - 26-12-2011, 05:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Trecut patat de sange Cookiesor 1 2.484 14-07-2011, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Ayame Chan
  Trecut...Prezent..Viitor SmokeGirl 1 2.915 11-06-2011, 01:00 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Ceva ce mi-a trecut prin minte. Ryuu 0 2.610 25-07-2010, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Trecutul e trecut, prezentul e prezent The Kraken :X 5 5.266 14-04-2010, 10:29 PM
Ultimul răspuns: The Kraken :X
  Viitorul din trecut [+16] Sushiiushii 15 10.897 24-02-2010, 05:23 PM
Ultimul răspuns: Minnie
  Trecut insangerat Ryuu 2 3.869 01-08-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Umbre din trecut Ryuu 7 6.988 12-03-2009, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Shilpa
  Amintiri din trecut [yaoi] ThorthKa 4 5.496 15-02-2009, 06:52 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)