16-12-2011, 02:59 PM 

Was he high? ca asa suna. Anyway, tipul are cateva momente funny, mai ales din cauza ca vorbeste ca si cum ar fi high, dar nu e genial. Poate ar fi trebuit sa isi mai schimbe putin si tonul vocii pe masura ce mai zicea cate ceva, asa e sec mai tot filmuletul. Ca nota cred ca ii dau cam...7 zic eu.
 ca asa suna. Anyway, tipul are cateva momente funny, mai ales din cauza ca vorbeste ca si cum ar fi high, dar nu e genial. Poate ar fi trebuit sa isi mai schimbe putin si tonul vocii pe masura ce mai zicea cate ceva, asa e sec mai tot filmuletul. Ca nota cred ca ii dau cam...7 zic eu.
Next stand up is: Gabriel Iglesias

ca asa suna. Anyway, tipul are cateva momente funny, mai ales din cauza ca vorbeste ca si cum ar fi high, dar nu e genial. Poate ar fi trebuit sa isi mai schimbe putin si tonul vocii pe masura ce mai zicea cate ceva, asa e sec mai tot filmuletul. Ca nota cred ca ii dau cam...7 zic eu.
 ca asa suna. Anyway, tipul are cateva momente funny, mai ales din cauza ca vorbeste ca si cum ar fi high, dar nu e genial. Poate ar fi trebuit sa isi mai schimbe putin si tonul vocii pe masura ce mai zicea cate ceva, asa e sec mai tot filmuletul. Ca nota cred ca ii dau cam...7 zic eu.Next stand up is: Gabriel Iglesias
![[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif)