Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi)

Ei bine Ony-chy sper sa nu te dezamagesc!:pray: Si sper sa nu dezamagesc nici pe restul care citesc fic-ul:pray::-ss

Capitolul 3

Soarele isi face aparitia incetul cu incetul pe bolta cereasca.In capitala nipona incepea o noua zi ce aducea cu ea noi surprize si intamplari neasteptate.
Razele soarelui se raspandeau in camera tanarului Light,facandu-l pe acesta sa se trezeasca.Era adormit,dar dupa dusul de dimineata isi reveni complet.Se imbraca in graba cu o pereche de pantaloni albastrii,trei sferturi si un tricou de culoare alba,apoi cobor� in bucatarie unde il astepta restul familiei pentru a lua micul dejun.
-Ar trebui sa te grabesti,baiete,altfel vom intarzia!ii spuse dl Light fiului sau.
-Imi pare rau,tata,dar am uitat sa-ti spun ca nu mai vin la sediu.Spuse tanarul asezandu-se la masa.
-De ce?intreba socat dl Light.Am crezut ca iti place....�nsa nu apuca sa-si termine fraza fiind intrerupt de catre saten
-As prefera sa nu vorbesc despre asta daca se poate.Pe fata lui se vedea ca il deranjaza acest subiect asa ca nimeni nu-l mai intreba nimic.
Trecusera deja cinci zile de cand cazul Kira se incheiase si deasemenea de cand Light nu se mai intalnise cu L.Afara incepuse sa se insereze iar parintii satenului plecara anuntandu-l ca se var intarce daor peste doua zile.Sora lui plecase si ea urmand sa doarma la o prietena.
-Se pare ca asta-seara voi sta singur,isi zise tanarul in gand.Sper sa nu ma plictisesc,dar sirul gandurilor ii fu intrerupt de catre telefonul lui ce incepuse sa sune.De cum raspunse se auzi la celalalt capat o voce de fata
-Buna Light!spuse aceasta vesela.Ce faci?Mie imi este tare dor de tine.
A...buna Misa.Norocul tine cu mine in seara asta isi zise tanarul.Ma gandeam ca eu oricum sunt singur acasa asta seara si poate ai vrea sa vi pe la mine...dar nu termina bine de spus ca fata ii raspunse incantata
-Sigur ca as vrea sa vin,dar nu pot decat peste o ora deoarece am o sedinta foto.
-Nicio problema.Aunci te astept.
-Ok,pe la opt si ceva o sa ajung.Te pup!Acestea fiind spuse fata inchise.
-Deseara voi vedea daca simt ceva pentru ea.Oricum e iubita mea asa ca e normal sa mai stam si impreuna,isi zise satenul in gand parca incercand sa convinga pe cineva ca e indragostit de fata,desi nu era deloc asa.
Timpul trecu pe nesimtite si deodata se aud batai in usa.Light se ridica cu greu de pe canapea si se duse spre usa.De cum o deschise fata ii sari in brate reusind sa-l darame.
-Buna iubire!spuse aceasta sarutandu-l cu pasiune.
-Data viitoare incearca sa nu mai sari asa pe mine!ma puteam lovi,zise tanarul plictisit.
-Daca te loveai aveam eu grija de tine,iubitel.....la auzul acestor cuvite in gandul satenului aparu pe neasteptate imaginea detectivului imbracat cu o uniforma de asistenta.Scutura repede din cap incercand parca sa-si alunge gandurile si isi zise
-E clar ca incep sa o iau razna!
Timp de cateva minute cei doi se uitara la tv fara sa scoata vreo vorba.La un momendat Light isi schimba directia in care privea.Incepu sa o admire pe fata care se afla langa el.Si chiar avea ce vedea,deoarece Misa era foarte draguta.Purta o fustita neagra,un maieu rosu cu negru,ce avea un decolteu foarte generos,iar in picioare avea o pereche de sandale de aceasi culoare cu fusta.Accesorii avea destul de multe,insa erau bine alese astfel incat sa completeze de minune tinuta.
-De ce te uiti asa la mine?intreba fata surprinsa,fiind ca nu era obisnuita ca iubitul ei sa o priveasca asa de insistent.
-Pentru ca esti foarte draguta!ii raspunse acesta cu un zambet smecher pe chip.
Incepu sa se apropie tot mai mult de fata,care era mai mult decat incantata.O saruta pasional pe buze timp de cateva minute,in timp ce mainile lui se plimbau in voie pe corpul perfect al tinerei.Dintr-o data acesta rupse sarutul si o privii atent,apoi incepu sa o sarute pe gat,coborand tot mai jos.Se opri din nou,de data asta pentru a-i da maieul jos.Fata ramase doar intr-un sutien rosu cu danteluta.Atmosfera se inchinge din ce in ce mai tare la fiecare sarut.In timp ce satenul continua sa o sarute,Misa ii dadea tricoul jos.Materialul acoperea un corp incredibil de frumos,iar fata incepu,la randul ei,sa-l sarute.Light se simte bine,insa nu simtea acea vibratie si acele sentimente pe care le simtise in bratele detectivului.Cu toate astea continua sa o sarute si sa o mangaie pe fata aflata sub el.Cand vru insa sa-i dea sutienul jos avu parte de un soc-usa se dechise si pe ea isi facu aparitia nimeni altul decat Ryuzaki.

P.S o//ocapitolul urmator va fi yaoi;))

Răspunsuri în acest subiect
RE: Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) - de YUKIxSHUICHI - 30-07-2008, 12:10 AM
RE: Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) - de Ice_angel_234 - 02-08-2008, 12:48 AM
RE: Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) - de originalcopy - 10-08-2008, 08:21 PM
RE: Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) - de Kakashi_IrukaYAOI - 28-09-2008, 03:44 PM
RE: Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) - de Candy_Mirage_of_Blaze - 25-10-2008, 12:29 PM
RE: Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) - de ...:::LexXutzuo_O_o:::... - 04-01-2009, 02:43 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Indragostit de o greseala Katsu 31 20.500 12-09-2013, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Dark And Light VadSuneteAudCulori 5 3.784 03-07-2011, 11:21 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 10.475 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Dark light Alany Aysee 3 4.116 17-01-2010, 02:34 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Greseli [shonen-ai / yaoi] chrissta 8 7.128 26-12-2009, 11:04 PM
Ultimul răspuns: Hetalia