09-12-2011, 05:42 PM
Eu sunt de acord cu ce au spus majoritatea inaintea mea, dar de asemenea pot sustine ca am cunoscut profesoara ideala. Inca imi mai este profesoara, ceea ce ma bucura foarte mult. Am cunoscut-o in clasa a III-a, cand am luat prima ora de germana. A fost diriginta tatalui meu, iar mereu cand ma gandesc la acest lucru imi spun ca trebuie sa fiu respectuoasa. Dar nu este nevoie, pentru ca este o profesoara foarte draguta care stie cum sa castige simpatia si respectul elevilor. Nu a tipat niciodata la vreunul dintre noi si nu cred ca a existat vreo ora la care sa nu fi fost atenta. Nu cred ca a existat ora unde sa fi facut DOAR germana. Mereu am facut si putina geografie, istorie, matematica si uneori si romana, lucru care pe mine una ma face sa fiu si mai atrasa de aceasta ora; de fiecare data invatam ceva nou. Doamna profesoara este foarte blanda, ne explica unde nu am inteles si fiecare ora este o placere. Este o profesoara pe care o apreciez foarte mult si imi pare rau ca la un moment dat va trebui sa ma despart de dumneaei. Dar atata timp cat imi va fi profesoara, stiu ca voi fi pe maini bune.
She's wiskey in a teacup.