06-12-2011, 07:09 PM
Am revazut primele trei filme in vara pentru a recapitula putin subiectul seriei si a putea intelege ultima parte. Trist e ca am fost foarte dezamagita, desi se vehicula ca s-ar ridica la nivelul partilor anterioare. Probabil mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu schimbarile 'majore' petrecute, probabil mi-a lasat un gust amar Penelope Cruz, cert e ca nu m-a impresionat prea tare. Secventele cu sirenele pareau deplasate ( desi trebuia sa apara o data si o data, doar vorbim de pirates and sea stuff ), parca si Barbossa si Sparrow si-au pierdut din farmec iar ideea in sine nu a fost chiar cea mai originala sau nu a fost abordata in cel mai original fel.
Primele trei filme au fost destul de bine realizate, coloana sonora a mers struna cu atmosfera si replicile personajelor au fost amuzante dar gandite.
Btw, a mai observat cineva ca in majoritatea filmelor in care a jucat Johnny Depp avea accept britanic?
Primele trei filme au fost destul de bine realizate, coloana sonora a mers struna cu atmosfera si replicile personajelor au fost amuzante dar gandite.
Btw, a mai observat cineva ca in majoritatea filmelor in care a jucat Johnny Depp avea accept britanic?