Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The dark one

M-am uitat pe textul tău şi ideea mi s-a părut interesantă. Nu poţi critica o idee căci acest lucru e subiectiv nu poţi influenţa gândurile altora, însă ce mi-a atras atenţia a fost că pui foarte multe virgule.
Citat:L-am privit atentă,simţind, cum respiraţia mi se opreşte,din nou.
În acest enunţ nu ar trebui să existe nici măcar o virgulă O.o tu însă ai adăugat peste tot.
De asemenea foloseşti punctele de suspensie foarte des lucru ce nu înţeleg de ce îl faci, asta pentru că nu are sens să le utilizezi acolo.
Citat:Ştiam în inconştientul meu că ceea ce vedeam nu era real…Nu avea cum să fie real…Imi simţeam inima.
Le foloseşti când este o propoziţie coordonată spre exemplu :
Citat:Am privit cu groază cum în clipa urmatoare fără virgulă oglinda din fata mea oglinda în care îmi putusem observa chipul ingrozit
Citat:Am privit cu groază . . . priveam oglinda . . . chipul meu îngrozit . . .mă puteam vedea . . . mă priveam.

Also, te cam repeţi. Încearcă să îmbunătăţeşti textul cu nişte epitete, comparaţii în general figuri de stil ca să înfloreşti capitolul. o poveste e ca o ciorbă dacă vrei să-i spui aşa. Dacă nu-i adaugă sare, condimente şi alte mirodenii nu va fi bună. Presupun că nici tu nu ai gusta o mâncare cu gust ciudat aşa e şi la ficuri. Cu cât adaugi un sinonim unui cuvânt apărut din text, cu atât îţi vei îmbunătăţi balanţa. Also structurează pe paragrafe tot ce scrii, iar fiecare paragraf să conţină câte o idee. Spre exemplu :
Scrii un paragraf cu ideea X. Apoi scrii altul cu o idee Y. La tine ideea X şi Y este peste tot. Mai întâi la văzut pe individ, s-a speriat de el, dar înainte de asta ea a făcut ceva. Făcea o tocană. [ dau un exemplu ] Nu o lua personal.
Am să continui să citesc să urmăresc îmbunătăţiri pe parcurs.

Have a good day, honey !
-

Răspunsuri în acest subiect
The dark one - de Elya_Ella - 05-12-2011, 03:24 AM
RE: The dark one - de Flash - 05-12-2011, 03:03 PM
RE: The dark one - de Elya_Ella - 25-12-2011, 05:13 AM
RE: The dark one - de Elya_Ella - 21-01-2012, 11:41 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)