21-11-2011, 07:43 PM
Mood: Ichi-kun mă scoate din embrion. -w Mood? Unul bun.
Status: ŞTEFIIII M-A ÎMBRĂŢIŞAT!!!!! OH, MY!!! THE GOD IT'S JUST TOO KIND FOR THIS WORLD!
Locaţie: Acas';
Mănânc: Acum ceva timp am terminat de mâncat ciorbă de legume cu cartofi.
Beau: Nimic. Când am venit de la şcoală un energizant (nu aşa puternic ca Wolf culoare verde *bleaş* -rămân cu sechele).
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni de pijama (hainele mele de casă), tricou verde, hanorac albastru cu negru şi gri, şosete albe cu bleomaren (am ceva cu bleomarenul? *ultimul rând al sălii: neeeeeeeah*).
Ascult: Rozz Williams - Memorial flowers.
Status messenger: [nu ma bastaiti] Eu: Ce ai patit la buza? Ea: Herpes. Eu: Sa-ti treaca. Dya: Fata, esti nebuna!! Eu: Ceee(-i)?! o . o | Motiv de bucurie, nu zece la matematica, ci altul. : > You know I am crazy.
Vorbesc pe messenger cu: Psyho a.k.a Ichi-kun.
I am Aou-sama.
Citesc: Ochibure Shinshi ni Ai no Uta > Vol.1 Ch.4 > page 18.
Mă gândesc la: OH, GOOOŞ! Eram mumuie când aflasem că am luat zece la testul de la matematică, dar când Ştefi m-a îmbrăţişat am început să dansez, să ţip, să bat cuba cu toţi, să moară giubila! Iar mâna lui Ilie era caldă şi mă strânsese gentil... *lovely* ME GUSTA! *burning eyes*
Pe mine Marius şi Alin nu m-au îmbraţişat. Jerks.
Dating: Ore mâine.
Doresc: Mai nimic.
Iubesc pe: Mai şi întrebi? Tata. : > Încă nu pot să îl uit în colanţii ăia pe el. *laughs*
Nervoasă pe: Never it's too late.
Urăsc pe: Same here.
Abia aştept să: Mută-te.
Status: ŞTEFIIII M-A ÎMBRĂŢIŞAT!!!!! OH, MY!!! THE GOD IT'S JUST TOO KIND FOR THIS WORLD!
Locaţie: Acas';
Mănânc: Acum ceva timp am terminat de mâncat ciorbă de legume cu cartofi.
Beau: Nimic. Când am venit de la şcoală un energizant (nu aşa puternic ca Wolf culoare verde *bleaş* -rămân cu sechele).
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni de pijama (hainele mele de casă), tricou verde, hanorac albastru cu negru şi gri, şosete albe cu bleomaren (am ceva cu bleomarenul? *ultimul rând al sălii: neeeeeeeah*).
Ascult: Rozz Williams - Memorial flowers.
Status messenger: [nu ma bastaiti] Eu: Ce ai patit la buza? Ea: Herpes. Eu: Sa-ti treaca. Dya: Fata, esti nebuna!! Eu: Ceee(-i)?! o . o | Motiv de bucurie, nu zece la matematica, ci altul. : > You know I am crazy.
Vorbesc pe messenger cu: Psyho a.k.a Ichi-kun.
I am Aou-sama.
Citesc: Ochibure Shinshi ni Ai no Uta > Vol.1 Ch.4 > page 18.
Mă gândesc la: OH, GOOOŞ! Eram mumuie când aflasem că am luat zece la testul de la matematică, dar când Ştefi m-a îmbrăţişat am început să dansez, să ţip, să bat cuba cu toţi, să moară giubila! Iar mâna lui Ilie era caldă şi mă strânsese gentil... *lovely* ME GUSTA! *burning eyes*
Pe mine Marius şi Alin nu m-au îmbraţişat. Jerks.
Dating: Ore mâine.
Doresc: Mai nimic.
Iubesc pe: Mai şi întrebi? Tata. : > Încă nu pot să îl uit în colanţii ăia pe el. *laughs*
Nervoasă pe: Never it's too late.
Urăsc pe: Same here.
Abia aştept să: Mută-te.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2