19-11-2011, 07:00 PM
(19-11-2011, 06:26 PM)DreamsKeeper A scris:Citat:Spider-man, la fel, stilizare, nu copiere anime (seria The spectacular Spider-Man, care se bazeaza pe linia Ultimate de comics-uri).
Vazusem unu odata la tv ... cand pleaca pe o nava siajunge intr o alta lume (dimensiune) unde mutanti erau la putere. Iar el avea un costum nonobotic.
Spider-Man Unlimited, produs de Saban Entertainment, si difuzat de Fox Kids, serie de 13 episoade care a fost lansata in 1999 si rapid scoasa din program de Pokemon.
Desi un personaj avea nume japonez, seria in sine nu este una anime sau orice de genul. S-a folosit o adaptare cat mai fidela a stilului unei benzi desenate, pana la umbrele negre ce au fost oarecum omniprezente in benzile desenate din anii '90 (a fost o perioada in care "dark & gritty" au fost caracteristicile principale ale comics-urilor; vezi saga Knightfall de la Batman, la fel ca si No man's land, Symbiote Wars si tot asa, sunt foarte multe). Iar oamenii animale sunt ramasite ale unor story arc-uri mai vechi Marvel, cu experimentele unui savant nebun. Momentan imi cam scapa numele, dar The Great Evolutionist din seria aia animata este bazat pe respectivul personaj.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.