16-11-2011, 11:34 PM
(16-11-2011, 10:13 PM)Azazel A scris: @CyBeR Mersi,mersi mai e pana dau teza la romana....mersi de lectie oricum.aa de unde reiese ca ma-m dat drept exemplu??
"Filmul are un loc bine definit actiunea fiind dinamica"
Ma refeream ca vezi exact locul si timpul actiuni ca si personajele ti se contureaza mai bine.
@fleeting ray Eu raman la parerile din primul meu post din threadul asta,ti-am raspuns doar pentru ca mi se pare ca lai luat cam tare si nu sunt de acord cu "iti poti trai viata, in loc sa o pierzi citind, dar nu da vina pe cineva cand o sa ajungi prost ca noaptea, si nici sa nu te mire cand o sa te aflii in incapacitatea de a compune o fraza"
Credema nu ajungi analfabet,agramat...poti sa citesti doar cate o pagina,o pagina de net o subtitrare(ca sa mai ne legam si de filme)....
Stii....cititul nu te face mai inteligent, dar tu tocmai ai demonstrat cum faptul ca nu citesti te poate face de ras in anumite cercuri sociale. Daca as fi in locul tau, mi-ar fi rusine, dar slava cerului ca nu sunt.
![[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif)