14-11-2011, 06:24 PM
N-am mancat nimic pana acum, dar as dori.
Si da, mancarea lor e sanatoasa si ii mentine pe multi dintre canteretii din Japonia; o fata imi zisese ca e normal ca ei sa fie asa de slabi cand mananca doar peste si alge *alge? asta m-a amuzat*.
Japonezii sunt tari si pana si cultura lor e foarte frumoasa.
Mancarea lor... poate o sa incerc sa caut ceva de facut. Aceeasi fata cu alegele *laughs*, autonumindu-se Haru, isi face singura mancarea japoneza (suna ciudat) dupa retetele de pe internet. Ceea ce mi se pare... adorabil. *laughs*
Si da, mancarea lor e sanatoasa si ii mentine pe multi dintre canteretii din Japonia; o fata imi zisese ca e normal ca ei sa fie asa de slabi cand mananca doar peste si alge *alge? asta m-a amuzat*.
Japonezii sunt tari si pana si cultura lor e foarte frumoasa.
Mancarea lor... poate o sa incerc sa caut ceva de facut. Aceeasi fata cu alegele *laughs*, autonumindu-se Haru, isi face singura mancarea japoneza (suna ciudat) dupa retetele de pe internet. Ceea ce mi se pare... adorabil. *laughs*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2