Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Apartamentul dragostei [Yuri +18]

Am revenit cu capitolul 4. Sorry for late. ^:)^. Enjoy.

Apartamentul dragostei

~ Chapter Five ~

Let’s f**k ?!

* Part One. *

O căldură plăcută îşi găseşte loc pe chipul meu, deşi mă face să îmi pun podul palmei peste chip. Mult prea luminos şi deranjant pentru ochii mei, ce doresc încă să fie închişi. Capul îmi este atât de greu, încât nici să mi-l mut nu pot., sau mai bine spus, nici nu doresc. Mă proptesc în coate - destul de lent - frecându-mi ochiul stâng, în încercarea de a mă acomoda cu lumina, dar nu reuşesc. Oare unde sunt ? Ce am făcut seara trecută ?

- Chles, aud cum mă strigă o voce atât de senzuală pentru urechiile mele, ce îmi face trupul să tremure uşor. Haide sus, repejor. Mai avem 13 minute şi începem orele. Ignor vocea trântindu-mă înapoi în patul atât de moale, ce îmi cheamă trupul. Mişcă, se aude din nou vocea, dar de data aceasta mult mai aproape de mine, fiind întâmpinată de o greutate peste picioarele mele. Deschid bursc ochii şi observ chipul lui Amanda, atăt de aproape de al meu. Instinctiv îmi trec limba peste buze, muşcând-o pe cea inferioara. Atât de aproape, de caldă, de frumoasă, şi este fată. Chles trezeşte-te, este o fată, nu poţi. E... e paradoxal! Nu-mi pasă, îmi place aşa de mult să îi simt sânii presaţi de ai mei, mâinile pe talia mea, buzele peste ale mele.....

„Zbang ”. Mi-am dat rapid o palmă peste obraz. Dacă cu vorbe nu mă pot stăpânii, trec la artileria grea. Amanda mă priveşte destul de confuză, probabil crezănd că sunt o nebună, sau cine ştie ce ciudată. Trebuie să termin să mă mai gândesc aşa, chiar dacă doresc atât de mult să îi simt buzele. Firar încep din nou să fac asta. Nu mai face asta ! Nu te mai gândi la ea !
Ce simplu este de spus, dar greu de realizat. O privesc atent în ochii albaştri, cutremurăndu-mă văzând o sclipire demonică, dornică de ceva. Ohh, Amanda, numai când mă priveşti aşa îmi vine să-ţi rup hainele de pe tine, să te sărut..

- Haide Chles, spune cu o voce şoptită în timp ce îşi trece mâna prin părul meu, destul de şifonat. Trebuie să mergem, dacă nu vom primi absenţă. Crede-mă aş sta aici. Cu tine, oricât, dar liceul ăsta de rahat nu-mi dă voie, spune venind tot mai aproape de chipul meu.

Te rog, doar fă-o. Sărută-ma, o singură dată. Răsuflu uşurată dar fiind şi dezamăgită, atunci când buzele ei au fost aşezate pe obrazul meu. De ce trebuie să mă doară atât de tare capul si pieptul ? De ce trebuie să îndur atâta durere. De ce conştiinţa mea nu mă lasă în pace, să lase inima să poată fi liberă în fapte. Dar nu, ea mereu mă opreşte când ajung la limită. Oare mereu are să fie aşa ?

- Acum, vă rog să citiţi din carte în timp ce eu vă scriu ideile principale, după care vreau să văd ce aţi scris, deoarece o să acum scriu tema pentru cei ce vor alege să meargă la olimpiadă, spune profesorul nostru de engleză in timp ce eu îmi căutam manualul prin ghiozdan.
Unde mama dracu am pus manualul ăla ? Sigur l-am luat.
- Chels ? aud vocea Amandei. Ce s-a întâmplat ?

- Nu-mi găsesc manualul ăla idiot ! spun nervoasă trăgând de bluză în jos, aceasta lăsându-mi spatele gol în timp ce mă uitam în după nenorocitul ăla de manual de negăsit, ca şi cum i-au crescut picioare şi a fugit. Ştii ceva de el ?

- E la mine, eu nu am primit şi l-am luat pe al tău. Sper că nu te superi. Ne uităm împreună pe el, dacă vrei, spune zâmbindu-mi dulce.
Dau afirmativ din cap şi îmi trag scaunul mai aproape de Amanda în aşa fel cât să pot vedea şi eu toate acele litere înşirate pe pagină. Ce dracu ? Am ceva pe pulpă ?! spun în timp ce îmi las privirea spre picioarele mele şi observ cum sunt lipită de Amanda, pulpa ei fiind lipită de a mea şi frecându-se atunci când ne mişcam. Atât de cald, de irezistibil.

Îmi ridic privirea spre Amanda şi o văd privindu-mă cu multă poftă. Nu pot să cred că mă găndesc din nou la buzele ei. Bine, am să încerc odată şi poate după nu voi mai fi aşa de disperată. Sunt precum un copil, mereu vrea să vadă totul, să ştie totul. O să încerc un sărut – ce poate fi aşa rău ? – şi după nu o mai fac niciodată.

Trag o privirea în clasă şi observ cum ceilalţi sunt ocupaţi să scrie din manual, iar profesorul mult prea prins în înşiruirea temei pe talbă. Deci am cale liberă. Ufff. Haide acum nu mai vrei ? O privesc pe Amanda ce pare că a anticipat ce vreau sa fac, acum fiind cu faţa la o distanţă milimetrică de a mea. Trag aer în piept şi simt cum buzele îmi sunt acaparate într-un sărut. Un amalgan de emoţii se amestecă în interiorul meu.
Buzele ni se frământă într-un ritm alert, în timp ce mână lui Amanda şi-a găsit loc pe pulpa mea masând-o. Corpul meu se încălzeşte şi în ciuda faptului că mi-am promis că nu o să fie nimic serios în sărutul ăsta, eu îl fac mult mai apăsat, lingăndu-i uşor buzele nerăbdătoare.

De ce corpul meu reacţionează astfel ?! De ce când sunt cu ea totul se schimbă ? Parcă sunt cu totul altă persoană cu ea. Nu mai gândesc logic, doar acţionez.

[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de .: Em :. - 14-07-2011, 05:19 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Addeh - 15-07-2011, 11:39 AM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 15-07-2011, 12:47 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 15-07-2011, 04:06 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 19-07-2011, 07:16 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de North - 19-07-2011, 08:29 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de .: Em :. - 06-11-2011, 04:40 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Daria - 15-12-2011, 09:47 PM