Acum nu aveti decat sa va enervati pe mine! 
InuYashaxKagome..xD ! Sa va zic acuma poveste,sau rezumatul macar!
Deci la inceput Kagome si pe mine ma enerva era clar si ma asteptam ca ea sa ramana cu InuYasha , dar a murit asta. Apare Kagome si sparge Giuvaerul, foarte rau ! M`am enervat nespus. Ok, bun Kikyo invie si inca il uraste pe Inu
. Bun am inteles, te`a inselat Naraku, asta e alta "caramida". Tot am sperat ca sa se impace pana intr-un anumit episod in care o raspeste Kagome si o leaga de un copacsi cand este urmarita de InuYasha care i`a spus adevarul si ca o iubeste si bla, blah, blah
N`a crezut s`a enervat mai tare. Ba chiar a vrut sa`l ucida pe la spate cu un cutit sau ce o fi fost ala si sa`l traga in iad cu ea. Ii vroia rau lui si lui Kagome. Aici Kagome striga si`l trezeste. De aici am inceput ssa o urasc, chiar ma asteptam sa inteleaga, dar de unde atata minte!! Totusi e un serial! De atunci m`am enervat si am mers pe cuplul InuKag si nu s`a mai schimbat de atunci si asa sa o ramana
! Cat de copilaroasa si ticnita era Kagome am inceput sa o apreciez foarte tare deoarece imi aduce aminte de mine.
Ideea ar fi ca, Kikyo nu are ce cauta langa InuYasha !

InuYashaxKagome..xD ! Sa va zic acuma poveste,sau rezumatul macar!
Deci la inceput Kagome si pe mine ma enerva era clar si ma asteptam ca ea sa ramana cu InuYasha , dar a murit asta. Apare Kagome si sparge Giuvaerul, foarte rau ! M`am enervat nespus. Ok, bun Kikyo invie si inca il uraste pe Inu

![[Imagine: elfen_lied.gif]](http://i255.photobucket.com/albums/hh144/Fantasy-Lied/elfen_lied.gif)
So make your jokes, go for broke
Blow your smoke, you’re not alone
But who’s laughing now?
^^ deLL-Chan!