Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul ? ^___^
Da
85.71%
60 85.71%
Nu
5.71%
4 5.71%
Cat de cat
8.57%
6 8.57%
Total 70 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Boys' love

#13
Ayumi ... Daca ati uitato cumva... In capitolul asta nu am descriso deoarece era deja descrisa in capitolul 4 care nu il mai avem din pacate...

Cap 8: Piscina cu peripetii


Soarele isi facea aparitia pe cerul albastru, aducand orasenilor din capitala nipona o noua zi. Razele aurii ale mingii de foc, intrau in camera blondului, dispersandu-se in intreaga incapere, reusind sa-l trezeasca. Acesta isi ridica cu greu pleoapele, straduindu-se sa coboare din pat. Dupa ce reusise ceea ce si-a propus, urma partea cea grea… Sa se miste si sa duca in baie sa isi faca dusul de dimineata. Baiatul si-a dat hainele de seara jos, intrand sub jetul de apa calda. Dupa ce si-a udat tot corpul, acesta a luat buretele moale si rosu, imprastiind pe el gel de dus. Suprafata moale ii mangaia si ii curata trupul in acealsi timp. Dupa un scurt timp, baiatul iesi din baie, cu un prosop in jurul taliei. S-a dus in camera si a inceput sa isi caute hainele cu care ar fi trebuit sa mearga la scoala, insa ca in fiecare zi de vineri, majoritatea liceenilor chiuleau de la ore si mergeau la piscina, acasa la Mika. Bruneta era singura acasa in fiecare dimineata, asa ca nu o deranja ca prietenii ei sa vina. Chiar daca Sen nu se intelegea prea bine cu ea, era inca un invitat. Si-a luat slipul albastru de baie pe el, un tricou alb si o pereche de pantaloni scurti de aceeasi culare cu tricoul. Desi nu stia sa innoate, statea mereu unde apa nu ii trecea de piept. Mereu cate o fata venea si ii tinea companie, in speranta de a-l seduce sau cel putin a-l face sa o placa. Si-a pus in ghiozdan un prosop, gel de dus, sampon si parfumul lui preferat: Midnight, apoi a iesit grabit pe usa, incuind-o in urma lui. Pasii lui il purtau grabiti spre casa brunetei, care nu era foarte departe, ci doar la cateva strazi distanta. De cum ajunsese, baiatul obijnuia sa nu sune la usa, ci sa intre direct... Desi abia se cunosteau, toata lumea intra ca la ei acasa. Sen, de cum intrase in curtea cu piscina, recunoscuse deja multa lume: in primul rand colegii, iar apoi pe Raito si gasca sa.
-Hei Sen ! Spuse Mika apropindu-se de baiat. Ti-am pastrat scaunul de langa piscina, asa cum ai vrut. Continua ea cu zambetul pe buze.
-Multumesc mult, Mika... Ma bucur ca nu esti suparata pe mine, in ciuda a ceea ce ti-am zis atunci. Replica blondul arcuindu-si buzele intr-un zambet, indeptandu-se spre locul lui. Si-a lasat ghiozdanul langa scaun si si-a dat hainele jos, ramanand in slipi. In scurt pimnp, baiatul a coborat scarile piscinei, asezandu-se pe una dintre ele, privindu-i pe ceilalti. Dintr-o data, in fata lui a aparut Ayumi. Fata purta un costum de baie roz, iar parul lung ii era prins intr-o coada.
-Salut Sen! Spuse fata dandu-i un sarut scurt pe obraz.
-Salut... Cum de ai chiulit ? Trebie sa notez in calendar.
-Trebuie sa mai iau si eu o pauza, altfel simt ca ma sufoc, raspunse satena apropiindu-se mai mult de chipul blondului.
Buzele celor doi erau foarte apropiate, aproape isi simteau respiratiile unui altuia... Insa cand erau pe punctul de a-si uni buzele, Raito aparuse si l-a tras pe blond de mana, invitandu-l sa se joace volei alaturi de ceilalti. Insa baiatul l-a oprit.
-Stii... Raito eu... Nu stiu sa innot, asa ca nu ma pot duce la apa adanca.
-Nici o problema, putem juca pe distante mai mari, iar tu poti ramane aici unde apa nu e mare.
Dupa ce vorbise cu Sen, satenul a anuntat lumea felul in care vor juca, asa incat sa ramana si blondul. Acestia au inceput jocul... Dupa mult timp de sarit prin apa si distractie, Raito a decis sa se duca sa isi ia o bere din frigider, lasandu-i pe ceilalti sa continue. De indata ce a iesit din apa, privirile feleor erau deja indreptate spre el. Apa de pe corpul lucrat il faceau sa para din portelan, si era aproape imposibil sa nu atraga privirile celor din jur... Sen privea si el... Insa numai cu coada ochiului, continuand apoi jocul. Din greseala, Midori a dat mingea afara din piscina, iar blondul s-a decis sa se duca dupa ea. A iesit pe scari si a facut ocolul piscinei, caci era exact la capatul celalalt, unde adancimea trecea de patru metri, insa a avut noroc ca era pe marginea de marmura si nu in apa. Acesta a luat mingea, insa s-a plictisit si a anuntat ca nu va mai juca. Ceilalti au iesit deasemenea din piscina, asezandu-se pe seslonguri sau scaune. Insa, cand Sen a vrut sa urmeze si el exemplul, cineva din spate a venit in fuga spre el.
-Amice, gandeste repede! Spuse vocea acelui baiat, dupa care il impinse pe Sen in apa cea adanca.
Blondul incepuse sa se zbata, incercand sa se mentina disperat la suprafata, si nimeni nu ii sarea in ajutor. Inghitea apa din ce in ce mai multa si simtea cum oboseste... La un moment dat acesta incepuse sa se scufunda. In timpul acela, Raito se intorcea cu cutia de bere in mana, insa cand a vazut ce se intampla, a aruncat doza cat colo.
-Ce faceti idiotilor?! Moare omu' in fata voastra ! Spunand acestea, a sarit in apa, dupa Sen. A trebuit sa se duca cel putin doi metri in jos pentru a-l putea prinde. In sfarsit, acesta iesise la suprafata, insa blondul nu reactiona in nici un fel... Nici macar nu respira. Satenul l-a scos repede din apa, asezandu-l pe suprafata rece de beton.
-Mika.. Vino aici.. Cand iti spun eu, ii apesi pe piept cat poti tu de tare, ai inteles?
Bruneta a aprobat din cap apoi s-a asezat in genunchi langa Raito, cu mainile pe pieptul blondului.
Adolescentul prinse cu doua degete de nasul baiatului, deschizandu-i apoi gura, unindu-si buzele cu ale lui si expirand aerul il acelasi timp, pentru a-i ajunge in plamani. De indata ce si-a ridicat capul, acesta a dat semnalul fetei, care incepuse sa se apese pe pieptul blondului. Au repetat procedura de inca vreo doua ori, iar din gura lui Sen incepuse sa iasa apa. Acesta a inceput sa tuseasca, eliminand apa din corp, si ridicandu-se speriat. Se tinea de gat cu ambele maini, tusind in continuare.
De indata ce Raito a vazut ca blondul este in viata, s-a ridicat nervos.
-Cine a facut asta?! Spuneti pana nu va dau cap in cap pe toti!
Ceilalti si-au indreptat privirile spre faptas, apoi s-a dat fiecare in ce parte a putut, caci satenul incepuse sa fuga spre baiat, reusind sa-l loveasca cu pumnul in nas. luandu-l apoi de par si aruncandu-l in piscina, sarind si el in urma lui.
-Vrei sa vezi cum ii sa te inneci? Atunci ai venit la persoana potrivita !
Raito incepuse sa ii tina capul sub apa, nevrand sa-i mai dea drumul. Cand Sen a vazut ca nimeni nu sare pentru a-l ajuta pe celalalt baiat, a inceput sa strige:
-Ce stati si va uitati ca vacile?! Ajutati-l !
Vazand ca nimeni nu reactioneaza, acesta a vrut sa sara, insa a fost oprit de Midori, care spusese ca va sari impreuna cu Mika.
Cele doua fete s-au aruncat in apa, prinzand fiecare de bratele satenului. Cand vinovatul a vazut ca in sfarsit are drum liber, a inceput sa innoate spre scari, iar Raito impreuna cu cele doua fete au iesit din apa. Nervos, adolescentul a luat ghiozdanul blondului, facandu-i semn sa il urmeze in cabina de schimb. Ajunsi la locul cu pricina, Sen isi scoase din rucsac un prosop incepand sa-si stearga trupul cu el.
-Cred ca mai bine ma lasai sa ma innec ! Spuse baiatul privind podeaua rece.
-Ce ?! Ti-ai pierdut mintile? A strigat satenul dand cu pumnul in lemnul din care era facuta cabina, exact langa urechea lui Sen, care a tresarit cand auzise zgomotul. Raito il prinsese pe blond de barbie, sarutandu-l violent...
Se intreba de ce isi face atatea griji pentru baiat, daca nici macar nu simtea nimic pentru el... Sau.. Era oare posibil sa greseasca?
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Boys' love - de Yaoi Queen - 01-07-2008, 05:01 PM
RE: ღღBoys' Loveღღ [ ***Yaoi***(+18)Warning *-boy x boy-* explicit content ] - de Yaoi Queen - 25-07-2008, 06:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.971 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 168.869 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.240 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.242 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.965 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.962 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)