Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru Totdeauna...

Bun, am venit pe aici ^^.
Firstly, mă leg un picuţ de titlu; scurt şi la obiect : nu mă atrage cu nimic : |. Poate fii considerat [ nu numai de mine, i tell ya ] banal şi neinteresant. Uite cum faci... Când alegi un titlu, gândeste-te mai întâi la ideea centrală pe care o vei include în tot ficul şi, de-abia apoi, relatând în gând câteva acţiuni, faci o legătură cu titlul şi conţinutul fanFiction-ului.
Deci, fii mai inspirată data viitoare.

Citat: Prin tine eu ma regasec pe mine,
* Nu a sunat chiar atât de bine treaba cu mă regăsesc pe mine. Taie cuvântul 'pe mine', căci ai folosit pronumele reflexiv deja o dată, nu-i nevoie să-l foloseşti şi-a doua oară. I think it's better like this xD.
Am văzut puncte de suspensie. Data viitoare, încearcă să mai reduci din ele, deoarece sunt prea multe şi-şi pierd rostul apoi. După punctele de suspensie, începi propoziţia sau fraza cu literă mare, nu cu literă mică.

# Lasă spaţiu [ space ] după orice semn de punctuaţie; ca începătoare, trebuie să ştii asta, dă mai bine la estetică, face ca textul tau să arate mai îngrijit şi mai uşor de citit.
Cu gramatica, punctuaţia şi ortografia stai binişor... Mai mănânci câteva virgule, dar eu sper [ şi chiar vreau să o faci ] că te vei remedia pe parcurs. Haide, sunt sigură că, dacă de la început ţii cont de ceea ce spun şi de ce-o să mai auzi de la alte persoane care au mai multă experienţă, va fi un succes.
Deci, ai început cu dreptul.

Ridicate si pregatestete - ridică-te şi pregăteşte-te --> fii mai atentă, corectează-te.

Continuă tot textul cu diacritice dacă vrei; văzusem că pe la sfârşitul primului capitol ai scris cu diacritice. De ce ai făcut-o tocmai atunci ? mai bine scrii tot textul cu diacritice :]]
Descrierea este simplă, liberă. Ai mai putea personifica pe undeva, nu ar strica mai mult sentimentalism în fic, mă refer la o descriere mai amănunţită, mai profundă. Ştii doar că la asta se aşteaptă de regulă majoritatea scriitorilor sau cititorilor :"D.
Naraţiunea e OK, doar la scenele de dialog introdu puţină descriere. De exemplu, explică concretizat gesturile personajului respectiv, ceea ce făcea el în timp ce discuta sau după. Descrie reacţiile protagonistului chiar şi-n timpul dialogului. Menţine-l într-o lumină descriptivă - asta aştept eu de la tine.
Citat:cam ca acelea care le poartă emo kid
Mda. trebuia să ajung şi aici. Cum a spus colega mea, Miss M, mai sus, ar fi chiar indicat să eviţi astfel de expresii. Tu scrii, povesteşti la originale, deci NU FOLOSI LIMBAJUL DE MESS SAU CEL OBIŞNUIT NOUĂ, ADOLESCENŢILOR. you understood, right ? *smile*

În fic, nu mai scrie vârsta, înălţimea ş.a.mdpt., cu cifre, ci cu litere.
Orice critică are şi părţi rele, în sensul că nah, e imposibil să nu spun şi ceva mai rau, să nu-ţi evidenţiez greşelile pe care le consider eu mai grave.
În acest caz, mai multă atenţie pe viitor la verbe, timpuri căci am sesizat că le cam încurci, şi cred că mai uitiu anumite cuvinte. De-asta spun să fii mai atentă.

Nu pot spune că-i foarte original, este oarecum clişeic, însă e bun - continuă să scrii şi fă cât mai multe progrese. Vei reuşi îţi spun ^^.

Răspunsuri în acest subiect
Pentru Totdeauna... - de Crissu'Blacker - 12-08-2011, 01:21 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Chlo - 12-08-2011, 01:45 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Crissu'Blacker - 24-10-2011, 09:37 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Crissu'Blacker - 25-10-2011, 02:46 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Miss M - 26-10-2011, 11:36 AM
RE: Pentru Totdeauna... - de Addeh - 26-10-2011, 06:22 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de SnowFlake. - 26-10-2011, 10:51 PM
RE: Pentru Totdeauna... - de Lanna - 17-11-2011, 02:14 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Impreuna pentru totdeauna Splendora Cromwell 4 5.037 24-02-2011, 09:04 PM