22-10-2011, 08:52 PM
@Zuppy merci de primire! 
@.Neko.‹з.Yuuki vroiam sa zic ca`miplace: sa scriu, anime`urile, insa am uitat sa pun virgula si s`a inteles alt lucru. Imi pare rau, voi corecta.
@^Shadow~Angel^ Da joc si pe ro insa am mai multe conturi si mai nou joc servere private .
Nu pot sa zic, ca sunt foarte priceputa, insa da desenez. Nu cant deoarece nu am voce, iar de scris scriu mullte: ficuri, poezii, si alte chestii de astea. Apropo stai linistita poti sa ma intrebi orice
!
@Zer0 normal ca am facebook, eu sunt intodeauna in pas cu retelele sociale am si skype si my space...insa mai mult folosesc facebook`ul!
Cabal m`a invatat varu` meu sa joc si da si mai jucam si final fantasty, momentan ma ocup cu altele.

@.Neko.‹з.Yuuki vroiam sa zic ca`miplace: sa scriu, anime`urile, insa am uitat sa pun virgula si s`a inteles alt lucru. Imi pare rau, voi corecta.
@^Shadow~Angel^ Da joc si pe ro insa am mai multe conturi si mai nou joc servere private .

@Zer0 normal ca am facebook, eu sunt intodeauna in pas cu retelele sociale am si skype si my space...insa mai mult folosesc facebook`ul!

![[Imagine: elfen_lied.gif]](http://i255.photobucket.com/albums/hh144/Fantasy-Lied/elfen_lied.gif)
So make your jokes, go for broke
Blow your smoke, you’re not alone
But who’s laughing now?
^^ deLL-Chan!