Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea Înaintea Răzbunării

#5
Sincera sa fiu, chiar m-ai facut curioasa de urmatorul capitol. Dar totusi, ai cerut critica dura si o sa fiu dura :-)
Deci... In primul rand ar fi fost dragut sa scrii doar "Sasuke" la inceputul capitolului urmat de cele doua puncte, fara "P.O.V." pentru ca arata inestetic [si mie mi s-a spus la fel, deci de ce sa nu ii indrum pe altii sa nu faca greseli ca mine?]. Bun.
In al doilea rand, arata foarte inestetic faptul ca ai pus cateva randuri amarate din perfectiva lui Sasuke, apoi narezi la persoana a III-a iar apoi Sasuke e narator din nou. E chiar nasol, si dupa parerea mea de prost gust.
In al treilea rand, si ce e cel mai important. Naratiunea de la persoana a III-a e cam varza. Eu personal m-am saturat sa citesc zeci de mii de ficuri in care descrierea e perfect copiata stilului lui Ion Crengi. Majoritatea ficurilor bune sunt scrise la persoana I. Si daca narezi asa, ai mai multe avantaje: descrierea a locurilor si a sentimentelor va fi mai completa [ceea ce in capitolul acesta a fost cam deplasata] si va face actiunea mai lenta. Fara descriere, actiunea e prea rapida iar cititorul ramane mai dezamagit de continut. Dialogul e cam sec, si sa recunoastem, pana si o aluna goala ar fi avut ceva mai interesant decat ceea ce ai scris tu. Ok, faza cu Deidara hai ca mi-a captat putin atentia dar in rest mai nimic.
Pe viitor, sfatul meu ar fi sa corectezi capitolele inainte sa le postezi. Ok, nici eu nu ma obosesc prea mult cu asta, dar primul capitol e totusi important pentru ca el atrage cititorii.
Sper ca ti-am fost de folos si ca nu te-am deranjat cu comentariul meu. Astept sa vad cum te perfetionezi. Mult succes! :-)
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^



Răspunsuri în acest subiect
Dragostea Înaintea Răzbunării - de Amy21 - 06-10-2011, 12:36 AM
RE: Dragostea Înaintea Răzbunării - de Too Many Dreams. - 09-10-2011, 01:07 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)