28-09-2011, 10:23 PM
Yeey! Topicul meu preferat
Pai cum nu mai am timp asa mult sa stau pe internet,voi incerca sa-mi amintesc toate doleantele pentru a le posta,daca nu dau edit ^_^
Hmmm,ecusoanele au avut marimi potrivite,materialul lucios nu a permis sa scrii cu orice ...in rest a fost okey.
Bon,din cate imi aduc aminte,anul trecut ,standul a fost asezat fix langa un grup de j-rockerite si au dat volumul la maxim
si tin minte ca la un moment dat ma auzeam cu cativa amici prin semne.
Hmm,ma intrebam,toate lumea a inceput sa scrie ficuri si unele sunt reusite,nu ar fi destul de dragut sa facem un fel de carticica unde sa punem cele mai bune 3 ficuri? *si m-am gandit si la bani si etc si cateva exemplare pot face eu,adica tras la imprimanta si legat,stilizat,etc*
Posterele au fost supeeer! si anula cesta cred ca ar fi super cute daca s-ar pastra tematica cu vulp-pisica.
Semnele de carte au fost si ele oke *am vreo 2
* ,dar anul acesta as propune sa se face un fel de anime-mix- adica un semn de carte sa contina mai multe personaje din animeuri si ..nu stiu ,gen: Sasuke ridica mana spre L din Death note sau Alucard intr-un colt cu Itchigo,ceva de felul asta.
Hmm,pliante , ceva postere de lipit pe pereti daca aveti voi sau ceva de felul asta pot confectiona si eu n_n
idei pentru postere as avea cu sutele,mai ales personaje din animeuri nu prea cunoscute de orice fan manga/anime...
*edit* Ma gandeam *acum sper sa nu ma injure nimeni de la animeprime* ,daca ne=am face si noi un top 3 al celor mai bune AMV-uri de pe site? SI pot participa concurenti mai vechi sau .....nu stiu,cine doreste.
Booon,ca veni vorba de jocuri
daca aveti vreo idee gen: Sambata,22 octombrie, ora 16:00 ,se va desfasura jocul de OSU la standul ANIMEZUPP! Ar trebui sa aveti ceva biletele pentru a sti lumea sau macar una fis ceva, e aici va pot ajuta daca vreti sau ....daca vreti sa ,,personalizati'' locul undeva va fi pozitionat standul,isi pot lasa amprenta userii
semnaturi sau mesaje sau nick-ul de pe zupp...ceva de felul asta.
MA gandeam,la stand ar fi frumos daca ati pune si ceva muzica in surdina sau ceva de felul asta
o atmosfera calda 
Momentan atat immi vine in minte,oricum dau edit

Hmmm,ecusoanele au avut marimi potrivite,materialul lucios nu a permis sa scrii cu orice ...in rest a fost okey.
Bon,din cate imi aduc aminte,anul trecut ,standul a fost asezat fix langa un grup de j-rockerite si au dat volumul la maxim

Hmm,ma intrebam,toate lumea a inceput sa scrie ficuri si unele sunt reusite,nu ar fi destul de dragut sa facem un fel de carticica unde sa punem cele mai bune 3 ficuri? *si m-am gandit si la bani si etc si cateva exemplare pot face eu,adica tras la imprimanta si legat,stilizat,etc*
Posterele au fost supeeer! si anula cesta cred ca ar fi super cute daca s-ar pastra tematica cu vulp-pisica.
Semnele de carte au fost si ele oke *am vreo 2

Hmm,pliante , ceva postere de lipit pe pereti daca aveti voi sau ceva de felul asta pot confectiona si eu n_n
idei pentru postere as avea cu sutele,mai ales personaje din animeuri nu prea cunoscute de orice fan manga/anime...
*edit* Ma gandeam *acum sper sa nu ma injure nimeni de la animeprime* ,daca ne=am face si noi un top 3 al celor mai bune AMV-uri de pe site? SI pot participa concurenti mai vechi sau .....nu stiu,cine doreste.
Booon,ca veni vorba de jocuri

MA gandeam,la stand ar fi frumos daca ati pune si ceva muzica in surdina sau ceva de felul asta

Momentan atat immi vine in minte,oricum dau edit