Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I'm FreeToLove !

# Zuppy: >;D<

# Yuuky: Buna;* Da, Roxx este perfect!;o3 So.. Daaa.. pai :".>.. fiind gemeni sunt o fire destul de vorbareata si imi place mult sa socializez.. de asta ma aflu aici, si poate tot de asta am cel mai lung post.. :-.". Anime-ul meu preferat este Vampire Knight! Mi se pare absolut superb iar personajul meu favorit este, desigur, Zero :".>.. cine poate sa nu-l iubeascccaaa!.. 8.->. In legatura cu desenul, da, desenez. Imi place sa desenez in PhotoShop.. in creion nu stiu cat de bine ma pricep.. :".>. Oh!.. in legatura cu anotimpul, clar toamna! Toamna ma inspira foarte mult.. ma face sa meditez, ca introduce intr-o stare melancolica. Iubesc aromiul si ador ploaia!;x .. In legatura cu guma de mestecat :.-? imi place 5-ul cu aroma de pepene rosu! ;X. Multumesc din suflet pentru ca ai trecut pe la mine, si multumesc pentru urarile calduroase de: " bun venit! " . Kisses!;*

# Buna, Nero! >;D< . Multumesc din suflet pentru primirile calduroase. In legatura cu ce imi place la mine.. nu ma intelege gresit.. dar, sincer, nu prea stiu ce sa iti raspund. Imi place ca sunt eu, si mereu mi-am propus sa nu ma schimb! In legatura cu ce nu-mi place.. sunt multe. Incepand de la modul cum ma comport, cum las de la mine, cum iert.. pana la greselile-mi proprii.. care ma straduiesc sa nu le repet.

... Multumesc tuturor!;*
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

Răspunsuri în acest subiect
I'm FreeToLove ! - de Niska - 25-09-2011, 10:00 PM
RE: I'm FreeToLove ! - de i Ramenn. - 25-09-2011, 10:27 PM
RE: I'm FreeToLove ! - de Nero - 25-09-2011, 11:54 PM
RE: I'm FreeToLove ! - de Niska - 26-09-2011, 03:17 PM
RE: I'm FreeToLove ! - de Aerith - 01-10-2011, 11:23 AM
RE: I'm FreeToLove ! - de Niska - 01-10-2011, 08:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: