Lasa, lasa, e bine. Aici exista o mare familie yaoistica si nu este nicio problema (pentru noi).
Oricand iti putem recomanda, sa stii.
Anyway... sunt o gura mare, o sa incerc sa scriu doar cateva cuvinte, nu sa abarez ca intotdeauna. >.<
Running on empty - e manhwa si e romance, fara nimic "urat". E absolut dragalasa si povestea celor doi, care-i colora (in intregime
), te capteaza. *dreamimg* Iubirea adevarata. Si sfarsitul e... happy, kawaii!
Candy (Yaoi) - vreti ceva scurt si yaoi, cred ca-i mature (nu mai tin minte)? Asta e ceea ce cautati. *laughs*
Momentan uit ce am citit si ce nu, si chiar daca am citit ceva mai multe mangauri, nu sunt spectaculoare, iar majoritatea sunt doar sex, sex, viol. >.< Chiar daca stiu ca asta vrei, nu m-au "uimit" or something ca sa le scriu...
UGH - Under Grand Hotel (parca). GENIALA MANGA! Sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex (peste 400 de pagini manga
-scene d-alea vreo unsprazece pagini, cateva de vorbit, sa revenim la alte scene dintr-alea-, a fost usor de lecturat pentru mine), viol (parca), inselari, gelozie, mai multa gelozie, impacare cu sex, sex, sex, inselare (si tot asa). *rolling* Manga-i extraordinara *me*. Swoardfish (genial nume, apropo) e...=p~ Sa fac sau sa nu fac ca si k-popistii aia cu "That's me! B*tch, don't thouch him!"? *laughs* Lasa, il impart. Acum sa tac *zipper at the mouth*

Anyway... sunt o gura mare, o sa incerc sa scriu doar cateva cuvinte, nu sa abarez ca intotdeauna. >.<
Running on empty - e manhwa si e romance, fara nimic "urat". E absolut dragalasa si povestea celor doi, care-i colora (in intregime

Candy (Yaoi) - vreti ceva scurt si yaoi, cred ca-i mature (nu mai tin minte)? Asta e ceea ce cautati. *laughs*
Momentan uit ce am citit si ce nu, si chiar daca am citit ceva mai multe mangauri, nu sunt spectaculoare, iar majoritatea sunt doar sex, sex, viol. >.< Chiar daca stiu ca asta vrei, nu m-au "uimit" or something ca sa le scriu...
UGH - Under Grand Hotel (parca). GENIALA MANGA! Sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex (peste 400 de pagini manga

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2