09-09-2011, 07:05 PM
(Ultima modificare: 18-09-2013, 12:07 AM {2} de yaoi maniac.)
Nu am animale. Voiam un caine, dar prea mare responsabilitatea si toate cele. Iar noi, desi pe mine ma lasa cu animalul, nu puteam fi responsabili. Fiecare cu munca lui, treaba lui, eu cu scoala, tata nevrand animale, baba -pardon, "mamaia"- care m-a pus sa strang caca**l lui Rex si tata s-a suparat ingrozitor, desi mie mi s-a parut ca face parte din responsabilitatile mele. De aceea, de mai multe ori mi-a dat si ne-a dat exemplu acest fapt si ma gandeam "De ce eu, Dumnezeule? ", dar trece *laughs*, totul trece *smile*. Oricum, nu vreau nimic. Mi-a zis sor-mea, Ileana, ca o sa-mi cumpere ea un catel cand mai imbatraneste tata si nu mai comenteaza *laughs*. Dar nu face mare taraboi, mai ales cand sunt fiica-sa cea mai mica (not that it really matters when he drinks too much or something).

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2