Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 3 melodii

In momentul de fata "My Top 3" arata cam asa:

1. Jon Bon Jovi- Looking at your window with a suitcase in my hand
Am descoperit melodia pe coloana sonora a filmului "Destination : Anywhere". Am iubit filmul si cred ca e normal sa iubesc si melodiile care sunt in el, fiind cantate de Jon. Iubesc melodia deoarece are un mesaj al el specific, ceea ce ar trebui sa aiba toate melodiile din ziua de astazi [ cel putin asta este parerea mea]. Vocea lui Jon ma face sa uit de probleme si sa dau totul la o parte pentru ceva timp fiind doar eu, el si muzica :].

2. Miley Cyrus- The Climb
Pentru ca imi da speranta ca daca imi voi urma visele totul va fi bine. Life's a climb but the view is great! Trebuie sa ne urmam visele pentru ca este singura cale spre a le indeplini.

3. Bon Jovi- Always
Pentru ca imi aduce aminte de niste cuvinte pe care le-a zis cineva pe care il iubesc din toata inima. A fost una dintre primele melodii pe care le-am ascultat de la Bon Jovi si pot sa spun ca e ceva ce numai Jon ar putea canta- Genial :]. Melodia mi se potriveste, de asemenea, foarte mult daca ma gandesc la unele evenimente din trecut.

Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

Răspunsuri în acest subiect
Top 3 melodii - de Buubz :) - 23-07-2011, 09:38 PM
RE: Top 3 melodii - de Lorely - 17-08-2011, 11:44 PM
RE: Top 3 melodii - de Aylin - 18-08-2011, 12:02 AM
RE: Top 3 melodii - de Piersicuta - 07-09-2011, 08:28 PM
RE: Top 3 melodii - de Hannah Lily Potter. - 08-09-2011, 07:31 PM
RE: Top 3 melodii - de Kashim - 10-09-2011, 10:38 PM
RE: Top 3 melodii - de History - 12-09-2011, 04:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sentimente si melodii Lye 9 10.400 05-06-2011, 02:40 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.