Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sasusaku* - fic nou

Scuze pentru intarziere >:D< . Am adus next-ul si sper sa va placa ... din nou probleme tehnice cu alineatele . Imi cer scuze :) Lectura placuta :*

“Oglinda sufletului”

Capitolul 3
-
“Amintiri din trecut”

“ Auch ! “

Usa mi se tranteste in fata tocmai de tontul de Naruto Uzumaki .

“Sakura ! Imi pare foarte rau ! Numai ca am nevoie la baie si nu pot vorbi in momentul de fataaaaaa ! “

Ciudat baiat… Nici macar nu apuc sa stau pe ganduri si intru cu Hinata direct in clasa . Totusi , se parea ca proful nu venise . Colegii mi-au spus ca este in spital cu piciorul in ghips . Oricum azi am fi facut numai orele de matematica … La ora 3 si jumatate este festivalul liceului .

In fine , ma asez cu Hinata in banca si ne relaxam iar Naruto se intoarce si el intr-un final … mult mai usurat se pare . Era un baiat de 1.80 m cu parul blond de culoarea razelor de soare , ochi albastri deschis precum cerul si ce-i drept , avea o voce incredibila exact ca… EL . E destul de prietenos cu toti cei din jur si de fiecare data cand cineva are nevoie de ajutor , el este primul care sare . Sau , chiar si atunci cand el are nevoie , isi pune toata increderea in tine si nu te lasa a-l dezamagi . La inceput era un baiatel destul de enervant care agasa pe toata lumea . Schimbarea s-a produs in clasa a X-a cand a fost adoptat . Parintii lui adevarati au murit intr-un accident in timp ce se intorceau acasa din vacanta . Naruto nu vorbea foarte mult despre ei , devenise distant , rece , indiferent . Poate nici nu-si amintea foarte multe despre ei din moment ce au murit cand el avea 5 ani . Povestea lui este oarecum asemanatoare cu a mea .

A fost salvat si asta nu numai datorita parintilor lui adoptivi . Inainte toata lumea il dispretuia pentru ca era un natarau . Situatia s-a imbunatatit considerabil de cand s-a mai maturizat si el un pic . Toti il respecta si il apreciaza in ziua de azi . Chiar si profii . Nici nu vreau sa-mi reamintesc zilele in care Naruto il enerva intruna pe domnul diriginte . Pe atunci era sa ramana repetent . S-a ridicat , pana la urma , la asteptarile profilor si le-a dovedit ca poate fi printre cei mai buni . Cu totii am ramas uimiti in ziua in care Naruto a rezolvat singur o problema dificila de matematica . Oricum e foarte sociabil acum si imi place asa cum e . Mi-e ca un frate .

Naruto este in trupa de rock pop a liceului . Au obtinut multe premii la o gramada de concerte in tara si in strainatate . Au strans fonduri pentru orfelinate si pentru oamenii amarati . Ei zic ca fac asta din placere si de fiecare data ii vad multumiti de ceea ce fac . Isi dau toata silinta ca totul sa iasa perfect , astfel incat nimeni sa nu le poata reprosa nici macar cea mai mica greseala . Stau in sala de festivitati a liceului si repeta non-stop fiecare melodie . Nu pricep cum pot fi asa de buni la toate . Sunt si printre preferatii profilor .

Bine… nu numai . Hinata aici langa mine se inroseste de fiecare data cand il vede pe Naruto . Sa nu mai zic cat de incantata este atunci cand ii vorbeste . Se pierde total . Odata a si lesinat in bratele lui . Sa fiu sincera… nici Naruto nu arata rau . Si el simte ceva pentru Hinata . Se vede clar in privirea lui . Ii sclipesc ochii cand sta aproape de ea . Uneori , se mai impiedica in fata ei sau , eventual , se balbaie . Dar e foarte dragut sa-i vezi pe amandoi unul langa altul . Ea timida , intelegatoare , rusinoasa iar el , of Doamne , hiperactiv , galagios , fastacit . Hinata ar putea fi perfecta pentru el . Ar putea fi cea care il poate calma .

Asa in fine , unde ramasesem ? A da ! Trupa lui Naruto se numeste U4 . Este alcatuita din patru oameni : doua fete si doi baieti . Cele doua fete … sunt tocmai Ino si Karin. S-ar parea ca cele doua sunt prietene insa este doar o iluzie . Nu se suporta reciproc .
Ino este vocea feminina din trupa ,practic spus este solista . Este o blonda cu parul lung , are cam 1.70 inaltime . Are ochii cenusii albastrui , trebuie sa recunosc ca este cat de cat frumoasa . Daca si firea ei ar fi la fel … Am fost cele mai bune prietene pana cand am aflat ca tot ce-i ziceam ajungea la urechile tuturor din liceu , defaimandu-ma . Era mai mult ca o vipera cu mine . Eu i-am tinut toate secretele ascunse pentru ca nu as fi castigat nimic daca m-as fi razbunat . Oricum de a doua zi , am ignorat-o complet . Am lasat-o sa vorbeasca cu peretii . Pentru mine prietenia ei nu a contat. Mi-a tradat increderea tocmai cand aveam mai multa nevoie de ea . Recunosc , am fost mahnita si inca sunt ,dar acum ca o am pe Hinata alaturi , nu mai pot cere altceva in schimb . Revenind , cica este “foarte buna prietena” cu Karin .

Este o roscata de 1.75 m inaltime , cu ochii caprui , parul des si lung ,care poarta niste ochelari cu rama subtire . Este una dintre basistii trupei . Canta mult mai bine decat se comporta asta e clar . Cum am spus acuma 2 minute , este buna prietena cu Ino … Of , ipocrizia are multe laturi ascunse de care nu voi sti vreodata dar cred ca ele le-au descoperit pe fiecare in parte . Se barfesc una pe alta intruna . Nu exista secrete pe care sa nu le cunoasca tot liceul . S-ar spune ca Ino a umblat cu unul dintre profesorii tineri si Karin i-a prins in biroul directorului sarutandu-se . Oricum , nu ma intereseaza si nici ca ma mai interesa vreodata .

Ultimul…si nu cel din urma este…

“Hei , nu a venit profu ? “

Nu se poate ! Acea voce !Este …
“Toți trăim sub același cer, dar nu toți avem același orizont.” (Konrad Adenauer)
:zz:

Răspunsuri în acest subiect
Sasusaku* - fic nou - de Cristina - 15-08-2011, 03:11 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Alle - 15-08-2011, 03:47 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Cristina - 15-08-2011, 05:42 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Miranda. - 15-08-2011, 09:34 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Cristina - 15-08-2011, 09:45 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Cristina - 18-08-2011, 10:50 AM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Miranda. - 18-08-2011, 03:46 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Cristina - 18-08-2011, 05:04 PM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Alle - 19-08-2011, 10:15 AM
RE: Sasusaku* - fic nou - de Cristina - 06-09-2011, 09:27 PM