Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

Eram in camera mea si ma uitam la tavanul alb. Colega mea de camera a iesit acum cateva minute. Ma plictiseam, acum imi lipseau toate acele antrenamente dure, misiunile oribile si pline de sange pe care le primeam.
Nu prea am iesit din camera, nu aveam chef sa vad vreo fata, poate doar pe a lui Yuki. Daca o intalneam si pe "mica printesa" atunci iesea cu cearta sau chiar bataie.
Atunci pe scena nu am zis prea multe, doar ca o sustin pe Yuki si sa se astepte la o surpriza din partea mea in privinta uniformei [Miranda]. Abia astept sa-i vad fata cand va vedea in ce mod voi modifica uniforma si sa nu creada ea ca ma poate lua prin surprindere vreodata.

Ma hotarasem sa fac pasul si sa parasesc acel aer inchis din camera mea. Paseam incet pe holurile lungi uitandu-ma in gol si ma gandeam cu aratau adevaratii mei parinti sau daca aveam vreo sora sau frate. Fara sa vreau am ajuns in fata biroului directorului unde foarte multi tineri stateau la rand. Doamne, se dadeau covrigi calzi?
M-am indreptat spre acea usa neagra cu toate ca mii de voci comentau la mine sa stau la rand si alte chestii, nu-mi pasa. Am apasat pe clanta argintie intrand inauntru unde o vad pe superba barbie stand picior peste picior pe un scaun de regizor si ca sa fie mai bine era si roz, cu un caiet in mana arata ca un fel de scenariu.

OCC: Miranda. Si scuze marea intarziere si Yuki poate doresti sa fii colega mea de camera sau oricine altcineva, numai sa-mi zica si mie ca sa stiu. 4
[Imagine: h8v.gif]
 



Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Rose ^^ - 04-09-2011, 03:25 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)