Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prizonier in imbratisarea ta

#4
- Masaru, opreste-te! [aici nu cumva se incepea cu litera mica? nu mai sunt sigura, la naiba]ma implora Yoshio, incercand sa scape din imbratisarea mea, insa era prea tarziu, eram captiv in propriul meu joc, incalcand regulile pe care le stabilisem.
- Nu te opune, stiu ca ma doresti,[aici mergea si punct] buzele tale imi marturisesc adevarul,[la fel, si cred ca ar fi aratat + citit mai bine] fara cuvinte, ochii tai te tradeaza. L-am impins pe podea si m-am napustit asupra lui ca o fiara asupra pradei [atat de des folosita incat poti sa-i zici "salut" *yawning*. Il doream cu atat mai mult cu cat ma privea cu furie si sfidare [ah, gud, dar mai merge si alta formulare :-??, asta parca-i... >.>],[o virgula la pachet merge, ti-o recomand impreuna cu alte formulari si descriere a sentimentelor xd] ideea ca se zbatea sa-si suprime[I like this word, bravo] propriile porniri, ma excita, tremura de placere la fiecare atingere a mea [si ce zici de: ideea ca se zbatea sa-si suprime propriile porniri -aici puteai gasi un sinonim-, tremurul de placere al corpului la fiecare atingere pe pielea sa fina si neteda -presupun ca nu o avea aspra si ridata or something, no?-, ma excita teribil, facandu-mi firele de par sa se zbarleasca pe maini and so on -yeah, baga descriere :-b *duuuuuuuh -shoot yourself*]. Am inceput sa-l sarut pe gat cu ardoare, profitand de faptul ca Yoshio se abandonase in ghearele tentatiei, dulcea tentatie... I-am atins buzele moi cu degetul, incercand sa le declestez. I-am furat un sarut [si mai sus ai scris "sarut" */:]*] lung si intens, in timp ce-l simteam prizonier in imbratisarea mea. Il priveam indelung cu dorinta in timp ce ii descheiam nasturii [b]camasii (sale) albe. Zambetul sau din trecut atat de inocent, in prezent este diferit, iar in inima mea sentimetul de vinovatie pentru profitarea slabiciunilor lui (suna ciudaaaat~) pulseaza odata [nu se poate numara, deci nu se scrie dezlegat, se scrie cand are sensul de "candva", arata un timp or something...:-??] [*kill me*]. Insa pentru mine fericirea insemna placerea fara regrete, iar acum mi-o ofeream din plin.
- Masaru, de ce-mi faci asta??[e o intrebare, ce papucii roz a lui Hitler >.>] Isi acoperi fata cu mainile, in timp ce lacrimile ii curgeau pe obrazul cald. Nesiguranta din vocea lui ma intarata, era ca un ce [niste specificari, poate? :-??] drog crea dependenta.
A doua zi m-am trezit singur, Yoshio ma parasise. Tot ce a lasat in urma a fost o scrisoare in care imi spunea cat de mult ma uraste si ca eu eram singurul vinovat pentru ceea ce se intamplase.
Desi pentru el si pentru restul lumii [nu prea inteleg virgula aici, e bine si fara, adica... nu prea inteleg ce-i cu ea] putea parea un viol. Nu[nu inteleg, de ce virgula? punctul are sau vreo boala incurabila de care nu stiam nimica?] ma simteam catusi de putin vinovat, ii satisfacusem doar o dorinta pe care nu (o)] cutezase s-o formuleze limpede in mintea lui si care ramasese ascunsa in subconstient. De fapt, [cand ai nevoie de virgula nu gasesti tasta, nu-i asa? ^__^] il eliberasem de povara normalitatii si a fi trebuit[pana la urma, el place, pa-pa. Deci, luand asta in considerare, merge si varianta mea, nu? xd Dar inteleg unde ai vrut sa bati] sa-mi fie recunoscator. Dar eu… imi pusesem singur catuse cu doar o singura strangere in brate [pana la urma -ce pot zice-, imbratisare a mai fost folosit, o alta formulare bengoasa si care sa sune placut urechilor... ce zici? xd Grozav, nu? *;]*].
[un spatiu cred ca-i deajuns, nu? :-??]
Astazi era una din dintre acele zile in care eram nostalgic, viata parandu-mi anosta.Ma simteam singur, si pana la urma [how about this?], amintirea lui era singura mea consolare. In loc sa ma concentrez sa termin hartiile care erau trebuincioase pentru seful meu chiar in aceeasi zi, ma tortura gandul ca el (,frumosul meu Y *nu stiu cum* -doar cat sa faci referinta la cine anume daca e) ma ura. Nu-l mai vazusem de aproape un an. La o luna dupa intamplarea dintre noi, auzisem de la niste prieteni comuni ca parasise Tokyo pentru a se muta in Osaka cu slujba.
Impactul vestii avusese un impact devastator. Renuntasem sa mai frecventez locurile care imi aminteau de el, pierdusem intentionat legatura cu prietenii avuti in comun [habar n-am, dar deja ai folosit comun, altceva? eu sinonim pentru "prieten comun" nu gasesc, iar "comun" ca si sinonim merge "general", dar in acest context, dupa cum bine vezi, nu se potriveste, incadreaza...:-??], totul pentru a-l uita.
Speranta ca intr-o zi il voi revedea, ma mentinea in viata. Suna ciudat, dar inima parca imi era pusa pe foc cand ma gandeam ca o sa-l am din nou in fata ochiilor [doar un exemplu de... descriere or something? vezi cate poti baga si toate cele? xd Putina silinta si voala]. Aveam sa-i cer iertare si odata totul lamurit, puteam reconstrui relatia de altadata [suna bine =p~]. Realizam ca totul era o nebunie, simplul fapt ca inca speram la iubirea lui dupa tot ce ii facusem era cel mai crud vis al meu. Niciodata nu fusesem "noi", dar reactia lui Yoshio la saruturile mele, nu ma putea insela… [merge si cu litera mare :- ??]ea era sincera si-mi soptea ca ma iubea.


Nu te obisui cu asta. Nici nu mai vreau sa corectez astfel *headache*. Ochii ma dor, serios. @ -) Devil take it! Ehm, lucreaza la vocabular si replici. Lucreaza la mai multe chestii si da, poate avem gusturi diferite, iar unele schimbari de ale mele nu-ti plac, dar mie mi se par mai clare si mai corecte, dar aici nu ma bag. : -?? Fiecare cu parerea lui pana la urma. Incearca sa mai pui si puncte. Citeste cu voce tare si gaseste unde sa pui, ca pana la urma, trebuie sa sune placut urechilor cititorilor, nu? Fara alte trancaneli... ah... habar n-am. Pune mana si pe dex si toate cele (+ sinonime) daca e nevoie. O chestie bune, nu ai avut cine stie ce greseli, doar de exprimare/vocabular. Dar e in ordine -se rezolva cu timpul (sa ma vezi pe mine la incepu, mai bine nu >.> SERIOS! NU!). *laughs* Greseli de tastatura nu ai avut, bravo. :-? Dar inca ceva, scrie cu DIACRITICE. Si cu astea o sa te obisnuiesti, pana la urma. : -?? Toate cele si toate cele. Poate mai incolo o sa ne zici si ce scria in scrisoare. : > Ma refer la faptul sa nu fie ceva gen "Te urasc!", ci sa fie mai frumos si sa dea o aura d-aia a povestii (ma gandesc la detectivi sau politai eu >.>, nu ma baga in seama la chestia asta din paranteza). But you do everything you want and what you want. ^^ O seara buna.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Răspunsuri în acest subiect
Prizonier in imbratisarea ta - de Red Baron - 30-08-2011, 11:45 PM
RE: Prizonier in imbratisarea ta (yaoi) - de yaoi maniac - 02-09-2011, 08:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] [yaoi] Prizonier in imbratisarea ta AbiiShu' 0 1.745 02-09-2011, 05:42 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)