Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lacrima ÃŽngerului

#15
Salutari tuturor. Chiar daca nu am prea primit pareri, am de gand sa spun ca daca as vrea sa devin cu adevarat o scriitoare, nu trebuie neaparat sa ma bazez pe pareriile celor din jur. Imi este de ajuns sa stiu ca povestea mea este buna si merita citita. Asa ca voi continua sa postez capitole din poveste. Va urez tuturor o lectura placuta!
Cap. 6
Partea I : Mic-dejun
cu belele
Nick’s P.O.W. :

In fata mea era cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o vreodata. Parul ei lung ii ajungea pana la cot, iar culoarea era aceeasi ca si a ochilor ei. Maro ciocolatiu. Bluza pe care o avea, era de culoarea neagra si ii pune in evidenta corpul ei perfect. Pana si blugii ei faceau acelasi lucru. Aceasta se uita mirata, cand la noi – la mine si la Dylan- , cand la mama ei si tatal nostru. Mama ei ii zambii si ii explica cum sta situatia. A stat acolo si s-a uitat mirata la ei. A fost si mai mirata atunci cand mama ei a informat-o ca vom sta cu ele pentru cateva zile. Se pare ca ea nu a primit vestea la fel de bine ca si noi. Dupa ce am vorbit mult si bine si am aflat povestea lor tragica, care a fost destul de trista, eu cu Dylan ne-am plictisit asa ca ne-am pus sa facem ceva ca sa alungam plictiseala. Adica, el s-a pus sa asculte muzica la mp3 lui, iar eu am inceput sa ma joc pe telefon. Preocupatia noastra, a fost brusc distrasa atunci cand tata a urlat in gura mare. Dupa ce ne-am pus in fata lui ca la armata, ne-a zis sa ne luam bagajele si sa mergem cu Andra, numele sorei noastre, si sa o urmam. Am ajuns in camera ei si ceva m-a facut sa ridic din spranceana. Camera ei nu a fost cum mi-am inchipuit eu, toata roz cu papusi si animale de plus, ci a fost destul de interesanta. Peretii ei erau de un rosu sters, iar tavanul a ramas alb. Deasupra patului ei erau cateva picturi interesante, o chitara electrica care era de un rosu aprins, niste trandafiri albi si multe valuri de plecau de la patul ei. Si toate acestea erau in nuante diferite de rosu, ba mai inchis, ba mai deschis. Pe langa asta, langa patul ei erau doua saltele gonflabile, iar avand in vedere ca ea tocmai cea venit, pot sa pun pariu ca mama ei a aranjat totul.
-Draguta camera, i-am zis eu admirandu-i camera.
- Mersi, zise ea calma in timp ce se indrepta catre un dulap imens. Sa stiti ca daca vreti sa cautati baia e a doua usa pe stanga.
- Multumesc, zise Dylan politicos, dar eu stiam ca el doar vrea sa-i dam o impresie buna despre noi.
Amandoi am mers catre baie. Cand am intrat, ne-am trezit ca-n valurile marii. Pe podea gresia e de culoarea fundul oceanului, iar pe pereti erau pictate valuri de diferite culori si diferite marimi.
# Wow. Ce atmosfera. Cred ca vreau sa merg la mare anul asta# i-am zis eu lui Dylan admirand baia. Nu era chiar oribila. Dar era al naibi de curata, niciun pic de mizerie in colturi sau in alte locuri. Ceea ce e putin de speriat. Dar banuiesc ca mama e de vina pentru asta. Amandoi am facut toaleta de seara, dupa care ne-am dus inapoi in camera Andrei. Cand am ajuns, am gasit-o imbracata in pijamale. Dupa care am intrebat-o cum de s-a schimbat asa de repede, iar ea mi-a raspuns ca are propria ei baie.
-Aha, i-am raspuns eu, multumit de raspunsul primit. Dupa care ne-am pus la culcare.

Andra’s P.O.W
Eram pe o campie cu flori multicolorate. Totul era tacut, precum o oaza de liniste. Stateam in picioare, priveam orizontul. De nicaieri am simtit ceva umed pe mine. M-am uitat la cer, nici un nor. Atunci de unde provine aceasta umiditate? Abia atunci, m-am uitat catre picioarele mele. Groaza puse stapanire pe mine. Un sarpe de apa era incolacit in jurul picioarelor mele si urca din ce in ce mai mult. In cateva secunde, l-am simtit dupa gatul meu. Mi s-a parut ciudat ca, in loc sa aud un sasait, am auzit o voce ce-mi vorbea cu blandete:
-Nu-ti fie teama! Nu te voi rani. Te voi ajuta, dar trebuie sa ai incredere, bine? Ma intreba sarpele cel straniu.
Dupa ce i-am raspuns „bine”, sarpele se prefacu intr-o balta, iar balta s-a prefacut intr-o femeie frumoasa. Avea parul ca de aur si cu ochii de culoarea apei la fel ca si rochia ei minunata.
-Eu sunt Spiritul Apei, zise misterioasa femeie catre mine. Mai tarziu, te vei intalni si cu fratii si suroriile mele. Pana atunci trebuie sa ma stapanesti pentru ai intalni.
-Cum sa te stapanesc? Nu inteleg, i-am spus eu confuza.
Aceasta chicoti usor, dupa care vorbi din nou.
-Bineinteles ca nu sti, zise ea gandind cu voce tare. Esti o vrajitoare, iar eu sunt prima ta incercare.
-Sunt....o vrajitoare? Dar cum?
-Unul dintre parintii tai trebuie sa fi fost un vrajitor sau vrajitoare. Asta e singura explicatie logica.
Daca stau bine sa ma gandesc, tata se comporta destul de ciudat uneori, dar nu bagam de seama.
-Tata a murit in accident, am gandit cu voce tare.
-Probabil ca el a fost vrajitor, dar a trebuit sa-si ascunda puteriile fata de muritori. Asta e legea lor, trebuie sa-si ascunda adevarul despre adevaratul trecut. Mai ai un frate sau o sora? Ma intreba ea, brusc intesesata de familia mea.
-Nu. Sunt singura la parinti. De ce?
-Asta explica tot. Din cauza ca esti singurul lui urmas, ti s-a daruit din nastere puterile si talentele sale.
Am vrut sa o mai intreb si alte lucruri, dar n-am reusit. Ea se prefacu in praf, in timp ce campia disparu de sub picioarele mele. Ceva imi cuprinse umerii si ma scutura usor.

-Andra. Andra e timpul sa te trezesti „Frumoasa Adormita”, se auzi o voce familiara.
Incet, mi-am deschis ochii si l-am vazut pe Nick deasupra mea.
-’Neatza! Era si timpul sa te trezesti, zise el zambind voios.
Dupa care iesi pe usa, m-am ridicat putin si am zarit paturile frumos aranjate. „Wow. Ce ordonati sunt. Cred ca nu o idee prea rea.” , am gandit in timp ce-mi faceam toaleta de dimineata.
Ajuns in pragul bucatarieie, am ramas putin uimita. Mama era ajutata de „tata” cu mancarea, in timp ce Nick si Dylan puneau farfuriile pe masa. Erau atat agitati, dar totodata, fericiti incat n-au observat ca am intrat. Acest lucru m-a infuriat putin. Il vedeam pe Nick cum turna suc de portocale in cate patru pahare. Cand l-am vazut, mi-am adus aminte de „accidentul” lui Teo cu sucul. Nu mi-am luat privirea decat pentru o clipa, iar in momentul urmator, il aud pe Nick strigand:
-Hey!
Mi-am intors privirea catre el, iar acesta era ud.
-Ce s-a intamplat? A intrebat „tata”, ajungand in dreptul lui.
-Habar n-am. Parca a sarit sucul pe mine.
Dylan si cu mine am chicotit pentru cateva secunde.
-N-are cum sa „sara” sucul, zise Dylan dandu-si ochii peste cap.
Nick isi scutura capul, dupa care pleca spre camera mea sa se schimbe. Dylan il urmari parca uitand sa-i spuna ceva important. Mi-am dat ochii peste cap si am inceput sa curat sucul varsat.

~In camera Andrei~
Normal P.O.W.
Nick intra in camera, urmat indeaproape de fratele sau. Dylan inchise usa incet, in timp ce Nick se dezbraca de tricoul murdar.
-Ce ai de gand sa faci? Il intreba Dylan ridicand o spranceana.
-Am de gand sa fac un dus. Mi-a ajuns sucul pana la piele, iar acum e lipicios.
Dupa ce se descotori de tricou, porni catre baia alaturata, luand pe drum si un prosop.
-Dar nu a zis Andra ca nu imparte baia cu nimeni? Intreba Dylan din nou.
-Heh! Crezi ca-mi pasa? Oricum pana o sa-si dea seama, aburi or sa dispara. Stai putin! Daca nu stau in dus mai putin de zece minute, nici n-or sa fie aburi, zise el in timp ce intra in baie.
Dylan ofta. Stia din comportamentul lui ca trebe sa stea drept paznic. Dar ii veni o idee.
-Apa e calda? Ii striga Dylan, dupa care rase in surdina.
-Da! E faina. De ce? Se auzi vocea lui Nick in timp ce dusul mergea.
Dylan chicoti. Apuca cu mana stanga in aer un robinet invizibil si-l intoarse spre stanga.
Nick care facea dus linistit, simti ceva ciudat. Apa deveni din calda, in rece ca gheata.
-Ahhh! Tipa Nick. Rece! Dupa ce striga il auzi pe Dylan care, se prapadea de ras.
Nick opri apa si striga:
-Dylan! Te omor! Tipa Nick, iesind din cabina de dus cu un prosop infasurat in jurul taliei. Ceea ce nu stia Dylan, era ca Nick avea boxerii dedesupt.
In mometul in care Dylan il vazu ca iasa, acesta fugi mancand pamantul.
In cateva secunde, Nick isi trase perechea de pantaloni pe el dupa care fugi dupa brunet. Cand iesi din camera Andrei, il vazu pe fratele sau facand o fata comica in timp ce zicea:
-Na–na–na-na–na!
Ii scoase limba, dupa care fugi in jos pe scari. Nick il prinse la ultima treapta si incepu sa-l traga de haina, sa-l loveasca si alte cele. Dylan vazu ce este asaltat de saten, incerca sa-i evite atacurile, dar el se misca destul de repede. La un moment dat, acesta isi pierdu echilibrul si cazu pe spate. Chiar daca erau pe podea, tot continuau sa se ciondanesca.
Mike, tatal lor, auzi ceva ciudat din bucatarie. Un sunet asemanator atunci cand ceva greu atinge podeaua in mare viteza. „ Ma intreb ce a fost aia?” gandi el, in timp ce cerceta bucataria din priviri. Atunci, vazu ca fii lui nu sunt prezenti.
-Ia-ti vazut pe Nick si Dylan? Intreba el in timp ce se pregatea sa mearga si sa cerceteze casa.
-Probabil sunt sus, zise Anita, mama fetei. Dar altceva, ii spunea ca ei sunt pe hol. Ceea ce a si fost. A stat frumos si s-a uitat cum cei doi se bateau intre ei fara sa stie ce ii asteapta.


Sper sa va placa. Mama! Cat am scris nu-mi vine sa cred. Pai acum aveti ce citi!
Pe data viitoare!

Ja ne
Freedom is power!
And I can use that power!



Răspunsuri în acest subiect
Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 13-03-2011, 04:11 PM
RE: Lacrima fluturelui - de Katniss - 13-03-2011, 07:55 PM
RE: Lacrima fluturelui - de SnowFlake. - 13-03-2011, 08:36 PM
RE: Lacrima fluturelui - de MaDy^^ - 19-03-2011, 09:50 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 20-03-2011, 06:10 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 20-06-2011, 07:21 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 20-06-2011, 11:56 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Tweety - 21-06-2011, 07:57 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 17-07-2011, 03:51 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Lanna - 19-07-2011, 02:35 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 19-07-2011, 06:23 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Tweety - 26-07-2011, 12:26 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 05-08-2011, 06:31 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 06-08-2011, 11:45 AM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 24-08-2011, 04:42 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 31-08-2011, 06:31 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 01-09-2011, 09:54 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 02-09-2011, 09:52 AM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 09-10-2011, 06:29 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de MaDy^^ - 09-10-2011, 07:48 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 09-10-2011, 08:42 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Akane Hime - 12-11-2011, 07:42 PM
RE: Lacrima ÃŽngerului - de Miss M - 21-11-2011, 10:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 20.007 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Lacrima frunzei Itsumi 1 2.171 10-11-2010, 07:59 PM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)