22-08-2011, 12:40 PM
(22-08-2011, 10:32 AM)Merişor. A scris: Într-o lună jumătate, două am scăpat de 17 kg, dar acum sufar mult. Dureri de stomac, ameţeli, stări de leşin şi multe alte simptome. Am facut anemie, dar obsesia mea continuă.Îmi vine cam greu a crede asta, dar totuşi..
@Merişior. . Zici că eşti conştientă că ceea ce faci nu este bine, eu tind să cred că nu e adevăra. Whatsoever.. Să zicem că eşti, acum vine problema -> Vrei sau nu să te opreşti? Dacă vrei poţi, doar că ţi'e lene să faci puţină mişcare.
Şi te mai întreb -> Ce'ţi veni să alegi "calea" asta. I mean, dude, eu chiar nu vă înţeleg pe astea care vreţi să fiţi skinny, and al that shit, dar totuşi nu vă mişcaţi deloc. Faceţi sport şi aveţi grijă cu alimentaţia. Ştii, nu e aşa greu. Lasă lenea şi nu te mai auto-distruge în halul ăsta, it's quite.. lame.
Whatsoever..
Cât despre anorexie , îmi pare chiar stupidă chestia asta, zău.. persoanele care aleg să facă asta sunt doar, leneşe ca să zic aşa. :p E stupid. [Oricum, revin cu o părere mai decentă după ce mă mai documentez :p]