17-08-2011, 01:42 PM
hei iubirica 
sincer nu pot sa zic ca urasc vara si soarele , imi plac dar cand e canicula si eu simt acelasi sentiment ca tine
ploaia , o iubesc , e asa fresh inspira prospetimea si parca curata tot pamantul , imi place mult sa ploua vara, stii dupa ploaie apare curcubeul , apoi parca se ridica boarea si devine iar cald , imi place schimbrea asta
manelele , sincer..... n-am cuvinte ca sa descriu acel dezgust total pe care-l simt , urasc manelele si manelistii si tot ce tine de acest capitol .
Muzica populara , imi place doar sa dansez , nu si sa ascult ....
deci piticot ne cam asemanam
imi pare bine ca te-ai inscris
am uitat sa-ti urez bun venit ^.^ deci iubirica
Bun Venit ! Sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi , dar totusi , sa nu uiti de reguli >.<
ti pup *
Ja Na !

sincer nu pot sa zic ca urasc vara si soarele , imi plac dar cand e canicula si eu simt acelasi sentiment ca tine
ploaia , o iubesc , e asa fresh inspira prospetimea si parca curata tot pamantul , imi place mult sa ploua vara, stii dupa ploaie apare curcubeul , apoi parca se ridica boarea si devine iar cald , imi place schimbrea asta
manelele , sincer..... n-am cuvinte ca sa descriu acel dezgust total pe care-l simt , urasc manelele si manelistii si tot ce tine de acest capitol .
Muzica populara , imi place doar sa dansez , nu si sa ascult ....
deci piticot ne cam asemanam
imi pare bine ca te-ai inscris
am uitat sa-ti urez bun venit ^.^ deci iubirica
Bun Venit ! Sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi , dar totusi , sa nu uiti de reguli >.<
ti pup *
Ja Na !
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?