Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you know me?

hello, am citit ce ai scris si cum esti dornica sa evoluezi am zis sa-ti las si un comentariu :P
(cea mai dur deci sper ca nu o sa te supar)

pai, la inceput, Sakura parca era o vedeta increzuta la un interviu si nu mai termina sa vorbeasca despre ea si despre cat e de minunata, adica mie personal asa mi sa parut
ai un defect (nu major) care l-am mai gasit si in alte fic-uri, pui prea mult accent pe o groaza de nimicuri care nu reusesc decat sa plictiseasca cititorul (si sa faca capitolul mai lung, dar al tau chiar se putea lipsi de cateva randuri)
greseli, la inceput nu ai pus spatiu dupa punct dar dupa ai pus deci nu stiu ce-i cu partea asta
dialogul nu a fost mult si asta imi place, nici sec, adica nu ma plictisit, nici nu am fost prea atenta la calitatea lui...

pe Ino si Hina parca le-ai pus intr-o lumina prea proasta luand totusi in considerare ca zice ca sunt prietenele ei cele mai bune, adica parca ea le-ar accepta toate defectele si le-ar iubi asa cum sunt, ce buna la suflet e ea :)) oricum tu decizi, desi pe mine mai mult mai facut sa nu o plac pe Sakura

descriere, bun, cea fizica as zice ca e buna, cea interioara, trairile lui Sakura, aici m-ai lasat rece, chiar daca nu ai ajuns inca la povestea de iubire, nu ignora starile ei, dezgust, fericire, mirare etc.
trebuie sa te bazezi mai mult pe trairea ei interioara daca ai ales sa scri la persoana intai

cam atat pentru acest capitol, sper ca nu am fost prea dura cu tine :D
pentru inceput te descurci binisor dar cred ca poti mult mai bine si sper ca si tu vrei sa ajungi la un nivel cat mai inalt :P

bye bye
4

Răspunsuri în acest subiect
Do you know me? - de Lighter - 04-08-2011, 05:22 PM
RE: Do you know me? - de BalonaÅŸ - 04-08-2011, 05:29 PM
RE: Do you know me? - de crazy little red - 04-08-2011, 06:12 PM
RE: Do you know me? - de Lighter - 31-08-2011, 04:53 PM
RE: Do you know me? - de Lighter - 22-09-2011, 11:35 PM
RE: Do you know me? - de i Ramenn. - 26-09-2011, 04:56 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)