02-08-2011, 05:07 PM
ONE PIECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! SUGOOOI!!! in sfarsit cineva care face fan art-uri din OP
gg dude.
Desenele sunt oarecum bune, adica ai potential, dar trebuie sa mai lucrezi mult. cel cu sanji e marfa
si cel cu nami
pentru ca sunt personajele mele preferate.
ai foarte mare grija la formele pe care le dai la pesonaje, le faci prea colturoase.
sfat: fa mai multe portrete, dar dupa poze cu oameni. o sa vezi ca o sa-ti fie mai usor dupa ce inveti anatomia fetzei sa desenezi si personaje din amine.
Si am sa-ti dau niste proportii ale fetzei acum, care iti vor fi de ajutor:
- intre ochi e distanta de un ochi.
- colturile gurii se termina la mijlocul ochilor
- urechea incepe de la mijlocul ochilor si se termina sub nas
astea sunt principalele. ia o poza de pe net cu cineva, un portret chiar, si ai sa te convingi singur
si poti sa incerci asta si pe fatza ta
)
hai bafta. mai fa desene cu one piece!
gg dude.Desenele sunt oarecum bune, adica ai potential, dar trebuie sa mai lucrezi mult. cel cu sanji e marfa
si cel cu nami
pentru ca sunt personajele mele preferate. ai foarte mare grija la formele pe care le dai la pesonaje, le faci prea colturoase.
sfat: fa mai multe portrete, dar dupa poze cu oameni. o sa vezi ca o sa-ti fie mai usor dupa ce inveti anatomia fetzei sa desenezi si personaje din amine.
Si am sa-ti dau niste proportii ale fetzei acum, care iti vor fi de ajutor:
- intre ochi e distanta de un ochi.
- colturile gurii se termina la mijlocul ochilor
- urechea incepe de la mijlocul ochilor si se termina sub nas
astea sunt principalele. ia o poza de pe net cu cineva, un portret chiar, si ai sa te convingi singur
si poti sa incerci asta si pe fatza ta
)hai bafta. mai fa desene cu one piece!
![[Imagine: L-sig-for-alecs.jpg]](http://i256.photobucket.com/albums/hh200/Pikachu_Alecs/L-sig-for-alecs.jpg)
Aleksandr's awesome:DEVIANTART/PICS/DRAWINGS