31-07-2011, 08:03 PM
Hmm... Pe mine nu ma deranjeaza tema atata timp cat totul va fi bine mai tarziu. Deja am vazut cateva chestii noi ( cum ar fi aspectul profilului fiecarui user + youtube-ul). Parca chestia asta nu doreati sa o puneti in aplicare, dar ma rog, nu ma deranjeaza, atata timp cat userii isi fac profilul cu bun gust, sa ne primeasca cu placere la ei "acasa" xD
Anyway, sunt cateva erori pe forum acum, cum ar fi faza cu editul, dar sunt sigura ca se va reface totul in timp. Imi e totusi tare frica sa nu se intample ceva mai rau. Ei bine, nu stiu situatia forumului de acum, dar ma sperie ca nu mai poate veni la normal.
Sper ca ma insel
Bafta oricum aici cu modelatul si editatul forumului. Pun pariu ca va arata super la final. Sper sa nu ia foarte multe resurse noile updatari.
Anyway, sunt cateva erori pe forum acum, cum ar fi faza cu editul, dar sunt sigura ca se va reface totul in timp. Imi e totusi tare frica sa nu se intample ceva mai rau. Ei bine, nu stiu situatia forumului de acum, dar ma sperie ca nu mai poate veni la normal.
Sper ca ma insel