31-07-2011, 12:35 AM
Ma bag si eu aici pentru ca am citit ca Miley e o drogata. Srsly? A fumat si ea putina salvia, that was a bong, not a real drug
si in plus that\\\'s sh!t\\\'s legal. Cati copii mai mici decat ea nu fumeaza iarba la noi in tara and you\\\'re like \\\"ooh they\\\'re so cool, I\\\'m gonna try it too\\\". In plus, fie ca e vorba de Miley fie ca e vorba de alta celebritate, why do you guys care? E viata ei, are 18 ani, poate sa faca ce vrea. Daca voi ati avea banii si faima ei ati fi niste perfect little princesses? Nu prea cred :/ Nu am inteles niciodata de ce atatia o fac \\\"a slut\\\" or call her other names. Ok, se imbraca in pantaloni scurti sau a purtat nu stiu ce costum. I bet you wish you had her dressing room
Si acum ca si-a facut cateva tatuaje iar sar altii ca o sa le regrete bla bla. It\\\'s her f#cking body, am vazut atatia tarani cu tatuaje meaningless cu vreo sirena/dragon sau alta dracie si de aia nimeni nu mai face misto ca deja s-au obisnuit. Si ea toate pe care le are au cate o semnificatie speciala, a mentionat o data ca nu si-ar face niciodata un tatuaj meaningless. It\\\'s not your body, and if you don\\\'t like it that\\\'s your problem. Nu-ti faci si gata. Simple as that
personal ador cum se imbraca si tatuajele ei mi se par geniale, thanks to her I got some ideas too, si de asta m-am bagat sa-i iau putin apararea. Mind your business ppl, nu ajungeti nicaieri criticand-o. In timp ce unii write her hate on the internet, ea are o avere and has fun errday. Just saying

Love me or hate me. Either way I'm on your mind.