30-07-2011, 07:35 PM
Mood - in love, plictisita, vreau sa treaca mai repede timpul
Status -
Locatie - Melloland... numai eu sunt aici.
Mananc - nimic, o sa mananc unpic mai incolo ca mie cam foame, n-am mai mancat de 6 ore.
Beau - apa plata, vreau apa minerala dar am o lene in mine...
Sunt imbracata - in haine de vara.. pantaloni scurti, un maieu.
Ascult - Ctc - simfonia strazii, geniala melodie
Privesc - fix in monitor, nicaieri altundeva, imi mai fuge privirea catre telefon
Status messenger - nu stiu, nu pot sa vad e pe telefon, mi-e lene sa intru pe calculator
Vorbesc pe messenger cu - nimeni si nici n-o sa vorbesc, toata lumea e la party raggae sau la liberty parade, eu nu ma duc ca nu vreau
Citesc - postul de sus ca sa vad ce urmeaza dupa fiecare actiune, ce scriu si cam atat.
Ma gandesc la - ce bine ar fi sa treaca odata timpul, sa fie mai racoare si la alte chestii d-ale mele...
Dating - azi nu, poate maine
Doresc - sa merg la biliard si la film, sa fac poze iar asta o sa fac maaine probabil
Iubesc pe - ehh
Nervoasa pe - nimeni, nu am de ce
Urasc pe - idem.
Imi lipseste - racoarea
Abia astept sa - muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte .
Status -
Locatie - Melloland... numai eu sunt aici.
Mananc - nimic, o sa mananc unpic mai incolo ca mie cam foame, n-am mai mancat de 6 ore.
Beau - apa plata, vreau apa minerala dar am o lene in mine...
Sunt imbracata - in haine de vara.. pantaloni scurti, un maieu.
Ascult - Ctc - simfonia strazii, geniala melodie
Privesc - fix in monitor, nicaieri altundeva, imi mai fuge privirea catre telefon
Status messenger - nu stiu, nu pot sa vad e pe telefon, mi-e lene sa intru pe calculator
Vorbesc pe messenger cu - nimeni si nici n-o sa vorbesc, toata lumea e la party raggae sau la liberty parade, eu nu ma duc ca nu vreau
Citesc - postul de sus ca sa vad ce urmeaza dupa fiecare actiune, ce scriu si cam atat.
Ma gandesc la - ce bine ar fi sa treaca odata timpul, sa fie mai racoare si la alte chestii d-ale mele...
Dating - azi nu, poate maine
Doresc - sa merg la biliard si la film, sa fac poze iar asta o sa fac maaine probabil
Iubesc pe - ehh
Nervoasa pe - nimeni, nu am de ce
Urasc pe - idem.
Imi lipseste - racoarea
Abia astept sa - muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte .
![[Imagine: Untitled-3-6.png]](http://i435.photobucket.com/albums/qq72/souseiseki_lov/Untitled-3-6.png)