28-07-2011, 10:26 PM
Poate maine te loveste un autobuz si mori.Sau iti da unu un pumn in scara blocului,cazi pe scari si mori.Poate ajungi la spital cu o indigestie si nu se stie cum,mori.Doamne fereste.Asta nu inseamna ca trebuie sa fumezi ca sa se intample toate alea.Dar nici folositor nu e.
Nu-mi place tigara.Nu fumez.Parintii mei fumeaza amandoi de cand ma stiu.Fumeaza de prin liceu ei.Toata viata ei au fumat la gura sobei,niciodata prin casa,pur si simplu.Dar am vazut ca nu le face bine,cheltuie multi si asa mai departe.Asa ca am ajuns sa urasc tigara.Mi se pare o pierdere de bani si sanatate.Asta se aplica la mine.Nu am nicio problema cu aia care fumeaza dar totusi:eu trec in a 7-a si mai mult de jumate de clasa fumeaza.Nu stiu daca li se pare cool dar daca da mi se pare ca e o iditoenie.Cum sa fumezi fiindca e cool.I mean,ce dracu ai 13 ani si te gandesti \\\"Hmm,ce sa fac eu ca sa fiu cool ca gigel?Stiu,sa trag fum dintr-un betigas.\\\"
Fumeaza cat vrei,plamani tai.Da sa fie macar trecut de nu stiu...15 ani.Sa ai 11 ani si sa fumezi pe bani pe care tii da maica-ta sa-ti iei bomboane mi se pare..o.o.
La noi la scoala e plin de fumatori.Peste tot.Nu ma deranjeaza,se feresc,nu fumeaza in mijlocu trotarului si nu imi sufla in fata.Am mai fost intrebata daca vreau o tigara si am zis ca nu.
Totusi am asa o frica..nu chiar frica orice ar fi.Poate odata o sa trag un fum..nu ca sa fiu cool ci pur si simplu..asa.Si o sa ma apuc si nu vreau asta deloc.
Concluzia:sunt pro,da nu in ce ma priveste pe mine.Sunt contra fumatului ca sa fii cool sau fumatului de pe la 11 ani din banii lu maica-ta.
Plamanii tai,banii tai,viata ta.