Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16)

#1
:bv:Deci , m-am mai gandit sa incep un fic....\" JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16)\" cine a citit \"O POVESTE INCITANTA \" stie ce perversitati sunt in stare sa astern pe foaie ... pentru aceia sa stiti ca in acest fic perversitatea se tripleaza #.# #.# asa ca asezativa bine pe scaun inainte sa incepeti sa cititi... pentru ceilalti acesta este doar cel mai pervers fic pe care l-ati fi putut citi vreodata .
Dragi critici , nu va sfiiti sa criticati crud , ador asta dar sa nu va luati de greselile de tastare sunt total constienta de ele dar imi este mult prea lene sa le corectez
In rest voi stiti ca ma iubiti deci
Cu dragoste Voltura
si
Lectura placuta




Capitolul 1- Lumea prin fundul paharului de Whisky










Ce ciudati sunt oamenii cand ii privesti prin sticla unui pahar gol...
Ma uit in dreapta si vad un tip super cool de vreo 20 de ani care sta cu capul pe tejghea si nu prea mai misca , iar in stanga este o tipacu par blond si lung care flirteaza prea evident cu o alta tipa bine dotata referindu-ma la balcoane da fara nimic in mansarda? ..hmmm... barmanul e tanar brunet si bine lucrat daca si-ar da jos tricoul asta mulat.... imi vine sa sar pe el! Prin spatele meu trece un tip cu multe lanturi , sacou sclipitor si pantofi ascutiti si doua tipe mai mult dezbracate la brat care-l venereaza...restul acestui loc este plin cu oameni care se pare ca si cei pe care i-am descris pana acum se bucura de viata iar eu nu sunt diferita de ei , si eu ma bucur de viata mea.
Dar acum sa revenim la realitate. Pun paharul jos si mai privesc odata in jurul meu.
Tipul cool care l-am estimat la vreo 20 de ani prin sticla paharului? Este in realitatea cruda un gras de vreo 50 si ceva de ani parasit de amanta , sotie si mai nou dat afara de la serviciu , stiu asta pentru ca mai adineauri a avut o discutiecu barmanul despre cum vrea sa moara beat din cauza celor precizate mai devreme .Cu barmanul care nici pe departe nu e tanar si brunet... sta doar in umbra dupa tejgheasi deaia pare brunet el defapt este alb si nebarbierit cu o burta cat un porc si un maieu de zici ca-i mecanic , nici nu stiu ce caut in locul asta infect... Tipele de langa mine?Sunt lezbiene se vede de la un kilometru pentru ca blonda cu par lung sta bot in bot cu cealalta care m-i s-a parut ca e dotata ...seamana cu un carnat plin ochi si indesat...of Doamne ce retardati....Tipul cu doua panarame la brat este doar un copilas de bani gata care a luat lantu de la bicicleta si si l-a atarnat de gat dupa ce l-a dat cu vopsea galbena iar cele doua panarame sunt doua fetite care cred ca stiu ce vor de la viata...Restul lumii a venit aici sa-si bea amarul ca si mine.
Sunt intr-un bar , intr-un bar infect dintr-o tara infecta plina de retardati , privesc un pahar gol, puteam sa jur ca acum doua minute era plin cu votca. Ma intreb cand a disparut atat de repede , o voce groasa aproape mi-a spart timpanele.
-Blondo! Ridic capul scarbita spre el si-i imping paharul meu gol pe care el il umple rapid , il duc la gura si-l dau rapid peste cap dupa care ii fac semn sa-l umple din nou. El mi-l da la fel de repede inapoi si ma intreaba.
-Cand ai de gand sa platesti consumatia, esti aici de aseara de la 8 si acum este 3 dimineata. Ridic capul din pahat si ma uit la el , el este Bob , probabil are un nume dar eu am ales sa-i spun Bob , un nume comun care sa-l faca sa inteleaga ca este neimportant pentru mine.
-Uite Bob , sunt client fidel de 6 luni vin in serile in care nu mi-o trag cu nimeni si imi distrug ficatul cu posirca ta , a existat vreo seara cand nu ti-am platit? El se da in umbra tejghelei si ia o sticla de vreo 700 de grame de Whisky si mi-o intinde.
-Dute si nu-ti mai bea tineretea blondo , esti tanata , frumoasa si desteapta .... toti barbatii ti-ar cadea la picioare din doua vorbe si tu ti-o tragi cu daldi dastia? Arata semn spre un beat la vreo doua scaune in dreapta mea , ma intind sa-l vad mai bine. Un rokar beat crita care cand ma vede ca-l privesc imi face cu ochiul.Eu il intreb pe barman .
-De unde stii ca mi-am tras-o cu el? eu nu-mi amintesc .
-Aseara ai intrat cu el de gat in baie ... el a iesit dupa 10 minute cu chilotii tai in mana si a inceput sa-i fluture pe aici dupa care ai iesit tu din baie si ai inceput sa urli ca o c***a citez \" Mi-am traso cu rokeru si nu e bun de nimic\" apoi eu ti-am chemat un taxi si te-am trimis acasa.
Stau putin pe ganduri dar nu-i raspund... acum se explica cum am ajuns acasa ieri.
-De ce faci asta blondo? Blondo ,blondo , blondo ... de cand sunt eu blonda imi iau in mana o suvita de par Wow chiar este blonda , ma intreb cand m-am vopsit ... dar ce conteaza.
-Vreau sa-mi distrug ficatul si sa mor beata intr-un sant , acum e randul meu sa intreb.
-De ce te-ai angajat ca barman in baru / dugheana asta infecta? este ca-ti place sa vezi oameni care intra aici suferind si pleaca beti crita dar fericiti?
-Cum te cheama fetito? Ma uit la el ii iau sticla de Whisky din mana o deschid si dau un sfert pe gat , ma sterg cu manseta manecii la gura apoi bag mana in buzubarul de la pantaloni.
-Regula 1 Bob , NICIODATA SA NU-TI DESTAINUI ADEVARATA IDENTITATE... scot un pumn de bacnote din buzunar pe care i le arunc pe tejghea , este de 3 ori mai mult decat am consumat apoi plec trantind usa barului si incercand sa merg dreapta fara sa urmez exemplul betivului clasic \" pe langa drum , pe langa gard\".

Observ ca in urma mea este un tip care statuse in spatele meu in bar , cred ca a vazut de ce sume de bani dispun si vrea sa ma jefuiasca , o sa ma distrez... Fac semn unui taxi sa opreasca si ma urc in el. Taximetristul ma intreabapoliticos unde vreau sa merg iar eu ii spun ca la periferia orasului, zis si facu el baga cheia in contact si pornim , in spatele nostru mai porneste un taxi care ne urmareste . Rad incet.
-In seara asta ma distrez ... Taximetristul ma intreaba daca vorbesc cu el iar eu ii spun sa continuie sa conduca si sa taca. Ajungem la periferie foarte repede , in orasul asta nu prea exista nimeni care la 3 noaptea sa fregventeze soselele. Ma dau jos si-i platesc taximetristului lasandu-i si lui de aemenea un baxis consistent apoi ii spun s-o taie repede acasa.
Aici la periferie sunt baracile unde este tinut lemnulpentru fabrica de mobila din apropiere , baraci intunecate si nu prea fregventate de omul normal, a ajuns si tipul care de asemenea se da jos din taxi.Sa inceapa distractia imi spun in gand.
Vine spre mine desi aici unde ma aflu eu acum , in umbra unei barace este foarte intuneric pot sa-mi formez prima parere despre fizicul lui , inalt la vreo 1 ,90 si imbracat sport , blugi , si tricou . Ajunge la doi metri de mine se opreste si ma priveste lung , sunt prea beata ca sa-mi amintesc cu ce sunt imbracata .Imi pune un pistol la tampla, se pare ca este un amarat de Dirty Harry’s .44 magnum furat din sertarul strabunicii... imi baga mana in buzunar si-mi ia restul de bani, eu nu ma impotribesc ba din contra cooperez...
-Mai tin o suma considerabila de bani la jartea baiete , piciorul stang... Imi pune mana pe pulpa si o gaseste repede , pe jartea si impreuna cu ea un maldar de bacnote care depaseste suma de 230 de milioane . El o ia apoi imi da o palma si ma tranteste jos , fara nici un cuvant ... se indeparteaza de mine dar nu ma las ma ridic si merg dupa el strigand.
-Eu cu atat ma alg nici macar cu un viol rapid?Se intoarce spre mine si intr-un final vorbeste .
-N-ai tu onoarea asta, C***o...Hmm... de-ar sti el cine sunt eu , il vad din nou ca se intoarce.
Duc mana la piciorul drept unde mai am o jartea pe care el nu a \"controlato\" asi putea zice si scot de acolo micul meu pistol STEYR MANNLICHER M-A1 cu care fara nici o avertizare ii suflu scuza aia patetica de pistol cu un singur glont , inca nu am uitat cum se face . Ma simt stapana pe situatie. Ii iau banii inapoi si-i arunc pe jos.
-Baietasi , ai face bine sa dai jos textila si sa ma satisfaci pentru banii aia... El aproape ca plange , eu ma indrept pe el care cade in genunchi.
-Nu ma omora!!!! Off... ce pampalau...
-Da odata jos pantalonii aia luati de la SH si sa vedem putina actiune. Fara sa mai intrebe nimic executa , eu ma aplec spre el si ma pregatesc de joaca cand aud o impuscatura iar tipul dispare ca o mata speriata iar eu mai sa cad pe jos....
Din umbra iese o silueta cunoscuta care-mi vorbeste cu o voce calda.
-Ti-ai uitat stcla de Whisky in taxi ... mi-o aruca indiferent dupa care imi vorbeste de sus.
-Esti o depravata!
-Da , sunt . Confirm fara nici o remuscare privindu-l prin fundul sticlei.
-Ce era cu pustanul ala, vroiai sa-l omori? Izbugnesc intr-un ras tamp.
-S-a jucat cu focul ...si tu stii ca atuncii cand te joci cu focul te arzi si e si mai rau cand incerci sa ma fentezi pe mine... dar nu aveam de gand sa-l omor ci doar sa ma culc cu el...
-Sa te culci cu el? Vocea lui se schimba din calda in dezgustata dar nu ma deranjeaza.
-Da! ce numai ti minte? si cu tine m-am culcat de atatea ori in ultimele 6 luni.
-Cu mine nu te-ai culcat niciodata...
-Nu? Hmm... nu-mi mai amintesc chiar toti cu cate m-am culcat dar sunt sigura ca pe tine nu te-asi putea uita , esti foarte bun la pat. Se lasa in vine si ma priveste ca un tata iubitor in ochi apoi incepe ca la orice tata monologul de readucere pe calea cea buna ... de parca asi mai fi o adolescenta manata de hormoni.
-Ce s-a intamplat acum 6 luni... a trecut e timpul sa termini si sa redevi cine ai fost , sa-ti recastigi respectul de sine... Il intrerup aproape zbierand la el.
-Am 23 crezi ca am nevoie de discursuri deastea? Ma ridic in picioare si incerc sa-mi asez hainele dupa care ma indepartez de el.
-Unde te duci ?
-Acasa!
-In primul rand suntem la periferie ... de aici si pana \"acasa\" sunt mai mult de 5 Kilometri si mai ales tu nu mai ai nici o casa...
Hmmm??? acum am o revelatie.
-Cum adica nu mai am nici o casa?
-Banii astia de pe jos de unde crezi ca-i ai?
Off... mi-am vandut casele...
-Si apartamentul din Paris?
-Da...
-Si aia sunt ultimii mei bani? Imi plec capul , ce proasta sunt ... aveam sa-mi dau ultimii bani pe 15 minute mizerabile cu un pustan....
-Da.
-Off... strangei frumos si hai la un hotel , mi este extrem de somn...

..........................................dupa 5 minute in masina lui.........................................

-Daca vrei sa vorbim....despre ... I-o tai repede.
-Taci ,HIV!
-Nu-mi mai spune pe numele de cod Teodora! Ma numesc Alin , spunemi asa.
-HIV Daca-mi mai spui o singura data Teodora te omor cu mainile mele aici fara nici un resentiment , stii ca niciodata n-am suportat numele din buletin, pare prea descoperit...prea vulnerabil ... spunem cum ti-am spus sa-mi spui cand am devenit parteneri ,Voltura.
-Teodora! Vrea sa continue dar ii pun pistolul la tampla si ma pregatesc sa trag , din pacate si el la face la fel .
-Trage fraiere, mie barem nu imi pasa daca mor dar tu ... ai copii , nevasta.... si stii ca eu n-am mila si nici prieteni. El lasa pistolul jos...
-Da tu nu mai ai nimic bun in tine de 6 luni Voltura . A zis cuvantul magic asa ca las si eu pistolul jos.
-Bun baiat...
Ajungem la hotel , 4 stele ... hmm.. destul de bun fata de barurile prin care am umblat in ultimele luni , intru mandra cu el dupa mine . Mi-am luat o cheie la intamplare lasandu-l pe HIV sa se ocupe de formalitati si repet , foarte mandra intru in camera....Cum inchid usa simt lacrimi cum imi umplu ochii carora parca le eram datoare cu noste lacrimi care sa-mi mai imbuneze pentru ca ani de zile n-am mai plans ca un copil , vulnerabil ... slab ....neputincios , neputinta pe care o urasc.




Hai lume , criticati!



Răspunsuri în acest subiect
JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) - de voltura - 28-07-2011, 10:06 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocuri periculoase Death Rose 9 5.015 14-03-2012, 06:49 PM
Ultimul răspuns: Death Rose
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.082 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)