Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ritmuri insangerate

hey
bine... scuze de intarziere
promit ca o sa ma misc mai repede data viitoare
capitolul asta e unul plin de surprize, se intampla multe si mai nimic in el :)) ok glumesc, ma refer la faptul ca o aflati lucruri de baza pentru fic si cam atat, lucrurile vor fi mai bine creionate capitolele viitoare cand o sa inceapa aventura
scuze si pt eventualele greseli de tastare si pentru ca e scurt capitolul
lectura placuta si astept comentarii

Cap V

- Sakura venise sa se distreze si a fost foarte dezamagita cand m-a vazut stand la masa cu voi, pe care nu va cunoaste, discutand despre cine-stie-ce. Bineinteles ca toti ati privit-o pe ea si prietena ei incantati, susotind si afisand un zambetul ala dracesc. Parca ele erau adevarata atractie a petreceri, cantau, dansau se simteau atat bine incat te faceau sa te duci si tu acolo. Erau cu prietenii lor intr-un grup si fratemeu in celalalt. Printesa nici nu dorea sa auda de Sasuke si prietenii lui si isi tragea prietena in partea opusa, spre barul unde se afla un blond ce le astepta cu doua pahare de martini in mana. Hinata , prietena ei, o bruneta finuta si provocatoare, a sarit repede la dans atragand-o si pe Sakura cu ea. Poate ca in mod normal as fi facut fite si figuri sau as fi fost macar un pic gelos pe atentia care i-o acorda Printesa prietenei ei, atunci eram putin ocupat, nu am mers la petrecerea aia sa ma distrez ci din obligatie stiti bine. Trebuia sa profit de modul in care atragea privirile tuturor precum niste animatoare adevarate. Asa ca am cumparat filmuletul si acolo surpriza… spun eu invartindu-ma dintr-o parte in alta a camerei in timp ce prietenii mei ma ascultau cu atentie.

Flash back

“ Ai face bine sa te intelegi cu Sakura! Asta e o mutare buna pentru viitor Sasuke! Tatal Sakurei e grav bolnav, tocmai a fost internat la un spital din Europa. Fata asta nu stie nimic daca ne jucam bine cartile putem intoarce totul in favoarea noastra. Domnul Haruno nu stie ce sa faca, Sakura e prea tanara sa stie cum sa se descurce cu tot, iar sotia lui nu a mai facut asa ceva niciodata. Asculta-ma bine! Cineva trebuie sa aiba grija de firma lui, investiti, actiuni, poti fi tu acela. Tot ce trebuie sa faci e sa o faci sa te iubeasca, esti bun la asa ceva. Te descurci!” spune unchiul Madara batandu-l usor pe umar pe interlocutorul lui.

End flashback

- Deci nu i-ai spus ca tatal ei e bolnav pentru ca nu ti se parea potrivit sa-I spui tocmai tu, ceea ce e corect. Problema Itachi? Spune Deidara aranjandu-si parul blond

Flashback

M-am uitat spre bar unde baietii au inceput sa fie tot mai curajosi fata de ea. Incepeau sa o atinga si sa o convinga sa se tavaleasca cu ei, insa nu parea sa le iasa. Printesa mea nu avea chef de smalltalk , ii ignora total privindu-si doar cocktailul sperand probabil ca o sa inceteze. De ce nu se muta de acolo? M-am ridicat usor de langa prietenii mei si ajuns la bar i-am asezat mana pe umarul celui care o atinsese mai devreme si l-am indepartat rapid de Sakura. Nu sufeream sa o vad atat de aproape de asemenea specimene.

End Flashback

- I-am spus ca o iubesc!

Flashback

“Ma ustura!” spun eu serios retragandu-I usor mana de pe buza mea. Nu avea talent de asistenta nedicala. “ Nu trebuia sa te bati cu ei acum o sa ai o vanataie tare urata!” spune ea dezinfectandu-mi rana. Isi coborase privirea undeva pe pat. Nu era nevoie sa spuna ceva pentru ca eu sa stiu ca se simte vinovata. S-a ridicat de pe pat si mi-a urat un simplu noapte buna fara ca macar sa ma priveasca. Daca plangea intelegeam de ce nu vrea sa o vad, dar acum nu era momentul sa ne dezobisnuim unul de altul. Am intors-o brusc si am tras-o in bratele mele. “ Cred ca te iubesc Sakura!”

EndFlashback

Povesteam totul alert , vorbeam repede, si totul pentru ca pierdeam teren. De la acea petrecere relatia dintre mine si Printesa s-a racit groaznic. De cand iesise din camera mea, nu imi spusese nimic de cat lucruri formale precum : “Buna dimineata!“. Imi venea sa ma spanzur cand o vedeam imbracata cu festite si rochite de vara si statea atat de departe de mine invatand la masuta de cafea din camera de zi. Trecusera cinci zile din acea seara si ea daduse deja unul din examene iar eu incercam sa-mi indrept atentia spre altceva, spre conac de exemplu, dar era imposibil. Cand mergeam acolo imi aminteam de Sakura instantaneu, de sfaturile pe care mi le-a dat in decorarea lui, o vedeam peste tot… Si adevarul era ca ma simteam pierdut fara ea.

Răspunsuri în acest subiect
Ritmuri insangerate - de nimeni - 24-06-2011, 11:45 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Sasha. - 24-06-2011, 05:09 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Candy_Girl_Love. - 24-06-2011, 07:00 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Sho-Yo - 25-06-2011, 10:45 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 28-06-2011, 02:04 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 09-07-2011, 09:48 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 09-07-2011, 03:46 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Stella - 09-07-2011, 08:39 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 16-07-2011, 11:34 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 19-07-2011, 04:08 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 27-07-2011, 12:32 PM