23-07-2011, 11:34 PM
Mood: Fericită; Obosită şi puţin Tristă. ( fericită din cauza zilei ăsteia pe care o ador
; obosită, am mers prea mult şi vroiam să mergem până în Mamaia, acum aş fi fost adormită de mult dacă am fi dus planul la capăt; tristă, păi mai e o zi şi mă car )
Status: Aha. xD
Locaţie: În pat şi la naiba dacă mai stau în poziţia asta mă ia somnu\' şi nu vreau.
Mănânc: Nimic. Am mâncat o pizza în drum spre casă. o,o\'
Beau: Multă apă! Nu ştiu ce m-a apucat. o,o
Sunt îmbrăcată în: Pijamale albastree <3.
Ascult: Three Days Grace - Without You ( şi revin iar la : ce mă fac eu fără tine, ne? Păi, se putea altfel? )
Privesc: Televizorul. Telenovela aia : )).
Status mess: Te iubescccc
.
Vorbesc pe mess cu: Berry, Haku, Fimea, Andrei, Sabrina, Marius, unu de la a 12 a din Decebal şi cu Ionuţ ( care s-a dus de 10 minute să facă baie; e mai rău ca o fată! )
Citesc: Ce scriem noi şi ce filme rulează mâine în Tomis Mall.
Mă gândesc la: Scuze, scuze! Nu am vrut să fac aşa, dar nu prea pot să schimb asta. Promit că nu mai fac. Uneori, mă urăsc şi totuşi nu trebuia să faci aşa; chiar am crezut că eşti supărat pe mine. Berry, ai ajutat la complot şi totuşi mersi că mi-ai zis ce a vrut defapt :\">.
Dating: Mâine cu Berry şi Ionuţ la un film. ;3
Doresc: Să nu mai plec, să nu mă mai usture ochii, să nu mai plâng, să zâmbesc, să mă aştepte, să mă întorc repede, o îngheţată, o bere. o,o
Iubesc pe: Kamy, Berry, Ionuţ ( nu trebuia să-i dai piesa aia! mă bagă în sperieţi; firar filmu\' de groază al măsii xD ) şi pe Spence, Beki, Haku şi toţi cei care mă suportă şi mă iubesc la rândul lor.
Nervoasă pe: Nimeni.
Urăsc pe: Andreea şi Cosmin. ( am o vagă bănuială cum că asta nu se va schimba )
ÃŽmi lipseÅŸte: Berea aia! o_o
Abia aştept să: Vină ziua de mâine. :]

Status: Aha. xD
Locaţie: În pat şi la naiba dacă mai stau în poziţia asta mă ia somnu\' şi nu vreau.
Mănânc: Nimic. Am mâncat o pizza în drum spre casă. o,o\'
Beau: Multă apă! Nu ştiu ce m-a apucat. o,o
Sunt îmbrăcată în: Pijamale albastree <3.
Ascult: Three Days Grace - Without You ( şi revin iar la : ce mă fac eu fără tine, ne? Păi, se putea altfel? )
Privesc: Televizorul. Telenovela aia : )).
Status mess: Te iubescccc

Vorbesc pe mess cu: Berry, Haku, Fimea, Andrei, Sabrina, Marius, unu de la a 12 a din Decebal şi cu Ionuţ ( care s-a dus de 10 minute să facă baie; e mai rău ca o fată! )
Citesc: Ce scriem noi şi ce filme rulează mâine în Tomis Mall.
Mă gândesc la: Scuze, scuze! Nu am vrut să fac aşa, dar nu prea pot să schimb asta. Promit că nu mai fac. Uneori, mă urăsc şi totuşi nu trebuia să faci aşa; chiar am crezut că eşti supărat pe mine. Berry, ai ajutat la complot şi totuşi mersi că mi-ai zis ce a vrut defapt :\">.
Dating: Mâine cu Berry şi Ionuţ la un film. ;3
Doresc: Să nu mai plec, să nu mă mai usture ochii, să nu mai plâng, să zâmbesc, să mă aştepte, să mă întorc repede, o îngheţată, o bere. o,o
Iubesc pe: Kamy, Berry, Ionuţ ( nu trebuia să-i dai piesa aia! mă bagă în sperieţi; firar filmu\' de groază al măsii xD ) şi pe Spence, Beki, Haku şi toţi cei care mă suportă şi mă iubesc la rândul lor.
Nervoasă pe: Nimeni.
Urăsc pe: Andreea şi Cosmin. ( am o vagă bănuială cum că asta nu se va schimba )
ÃŽmi lipseÅŸte: Berea aia! o_o
Abia aştept să: Vină ziua de mâine. :]
[center]
[/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
[/center]
![[Imagine: 2isxfr.jpg]](http://i39.tinypic.com/2isxfr.jpg)
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
![[Imagine: lh4lc.gif]](http://i43.tinypic.com/lh4lc.gif)