20-07-2011, 10:28 PM
HELLo dragutsica,
Pai in primul rand, Ayne este foarte rea cu Sakura si nu o respecta deloc. Dupa ce ca i'a dat nastere si a avut grija de ea acum asa ii multumesc?! Si nici Kanji nu il prea vad afectuos cu ea dupa ce ca a avut grija de el cand era mic si atunci o placea dar acum.... Trecand peste partea asta totul a decurs mijtoo....Ayne,, dupa parerea mea cred ca i'a f**e si nu are cu cine dar totusi imi place de ea si de perversitatea ei. Cat despre descriere, cum ti'am mai zis, te descuri de minune. Actiunea merge iar dialogul, nu te incurci.
Spor la scris si multa inspiratie!
Pai in primul rand, Ayne este foarte rea cu Sakura si nu o respecta deloc. Dupa ce ca i'a dat nastere si a avut grija de ea acum asa ii multumesc?! Si nici Kanji nu il prea vad afectuos cu ea dupa ce ca a avut grija de el cand era mic si atunci o placea dar acum.... Trecand peste partea asta totul a decurs mijtoo....Ayne,, dupa parerea mea cred ca i'a f**e si nu are cu cine dar totusi imi place de ea si de perversitatea ei. Cat despre descriere, cum ti'am mai zis, te descuri de minune. Actiunea merge iar dialogul, nu te incurci.
Spor la scris si multa inspiratie!
![[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]](http://img710.imageshack.us/img710/8749/445775bigthumbnail.jpg)
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara