Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deliver me from death

Deliver me from dead
Chapter 4
Sasuke Uchiha
Am fost azi la Sakura si am vazut-o . Este cheala , are cele mai zdrenturoase haine posibile si cei mai rau , nu ma mai iubeste . Am crezut ca o sa-mi sara in brate si o sa ma sarute . Credeam ca ma va alinta si-mi va spune vorbe frumoase nu credeam ca ma va huiduii si ma va strange de gat . Credeam ca o sa ma implore sa o iubesc iar si sa o scot din inchisoarea aia infecta . Dar nu , a ras de mine , mi-a spus idiot , mi-a zis sa plec si sa nu ma mai intorc . Oare chiar nu ma mai iubeste ? Oare chiar s-a schimbat radical ? As vrea sa-i demonstrz ca o iubesc , sa-i arat asta sa-i spun ca nu o sa ma renunt la ea , dar oare ma va crede ? Simt ca nu mai pot traii fara ea , radiaza frumusete interioara si exterioara . Este minunata , o iubesc . As putea sa-i dau si luna de pe cer dar probabil ca m-ar spanzura de ea , as putea sa-i dau niste ursuleti mici si draguti dar probabil mi i-ar baga pe gat , as putea sa fac multe , dar cu darurile nu pot sa-i cumpar iubirea . Numai cand ma gandesc , ca sta acum , acolo , singura in nebunia aia si se roaga sa scape , imi vine sa ma duc la ea si sa o scot din cutia aia . Chiar as vrea ca aceea puscarie sa fie o cutie , apoi ambalata pusa o funtita si daruita mie . Ar fi cel mai bun cadou . Apoi l-as despacheta si m-as preface uimit iar Sakura imi va sari in brate . Un vis implinit asta ar fii .

Acum as vrea sa fie aici langa mine , sa-i simt respiratia calda , sa-i mangai trupul plin de ranile facute de mine , apoi sarutabdu-le s-ar vindeca . As vrea sa-i spun ca-mi pare rau , as vrea sa o am mereu aproape . Sa-i mangai trupul gol si sa-i recunosc fiecare particica a pielii . As vrea sa ne recunoastem , sa ne stim sentimentele si sa ne iubim intr-un final . As vrea sa stam seara de seara sub cerul instelat si sa ne daruim unul altuia dragostea , sa spunem care sunt stelele noastre si sa vedem fiecare meteorid sau asteroid . Sa vedem cum noaptea danzeasa cu stelele sau cum se distreaza cu luna , sa simtim toata aura asta pozitiva . Sa ne casatorim in natura si codrul ne ne fie preot , toate vietuitoarele nuntasi si natura casa Domnului , Bisetica . Sa ne sarutam in fata tuturor fara nici un fel de jena , sa nu ne fie frica ca am putea intra in puscarie , sa nu stim ce-i aia teama . Sa fim neinfricati si sa ne iubim deapuriri . Vreau sa dau timpul inapoi si sa-mi repar greselile , sa o am din nou pe ea langa mine . As vrea sa-i hranesc copilul si sa-l vad cum creste fericit , neducand lipsa de nimic . Sa ne iubeasca la fel de mult cum l-am iubi noi . As vrea sa o vad pe ea pe culmile fericirii si apoi eu as fii dincolo de nori . Sa o stiu ca ii e bine si ca se bucura si de cel mai mic nimic . Chiar daca este matura , se bucura de cea mai mica atentie . Adica se bucura .

La inceputul relatiei noastre eram grijuliu si simteam ceva pentru ea . Ii daruiam animale din plus si tot felul de nimicuri , dar ea le aprecia si de asta mi-a placut la inceput . O rasfatam si-mi petreceam tot timpul cu ea . Trei luni nu am mai facut nici o crima si m-am ocupat doar de ea . I-am cunoscut familia si nu i-am tolerat de la inceput . Din cauza lor am incetata sa ma mai simt atras de Sakura si stiam ca ei vor fii urmatoarele mele victime dar orice crima are faptasul ei . Iar eu , criminalul din umbra , trebuia sa am un altul in fata mea . Atunci am mutat regina si mi-a fost scoasa din joc . Ma gandeam ca daca acum am scapat de o piesa imi va fii mai usor , dar uitati-va ca nu a fost mai usor . Am inceput sa fac crima dupa crima , nu ma mai opream , parca eram un nebun ce elimina pionii din drumul lui dar si nebunul are un sfarsit . A reintrat regina in jocul sentimentelor mele si ma eliminat . Am inceput sa beau , m-am drogat si daca mergeam pe strada nu eram cunoscut altfel decat ’’betivul de la colt de strada’’ . Nu stiu cum am reusit sa ma las de depenta de bautura , droguri si crime dar este o dependenta si mai mare la care chiar nu pot renunta . Iubirea , este cea mai incurabila boala posibila , nu cred ca exista operatii pentru iubire sa scap de povara asta , dar uneori vorbesc prostii . Dragostea mea pentru Sakura e cel mai sincer sentiment al meu , dar ea nu vrea sa ma creada si zice ca glumesc . As vrea sa o conving , dar imi trebuie ceva mai special decat ce am pregatit . Ceva mai bun , ceva care sa-i schimbe parerea . Nu cred ca alti ursuleti o vor ajuta prea mult . Prima etapa este schimbarea parerii , a doua reinvierea sentimentelor si ultima si cea mai importanta sa o fac sa ma iubeasca asa cum o iubesc eu .

Sirul gandurilor imi este intrerupt de telefonul care vibreaza si incep sa-l caut disperat . Asta sigur e Naruto , care vrea sa-mi zica cum merge cu livrarea . Pat , sub pat . Caut acolo si e pe partea cealalta . Ma duc si-l vreau sa-l iau dar ce ..... ?! e pe partea cealalta ? cred ca mintea imi joaca feste . Pun mana pe el si nu pot sa-l iau . Imi dau o palma si-l vad pe birou . Dar ma uit si sub pat si e si acolo . Ah , ce uituc sunt , ala e celalalt telefon . Dar care suna ? of Doamne ce problema . Ma duc la cel de pe birou si raspund .
-Alo , alo ? E cineva acolo ? mda se pare ca celalalt suna .
Ma bag sub pat si raspund .
-Alo , cum sta treaba ? il intreb pe bunul meu prieten .
-Da , pai livrarea a fost facuta amice daca mai ai nevoie , conteaza pe mine . Hai pa !
Ii zic pa si inchid telefonul . Sigur o sa aprecieze gestul meu . Sper sa-i placa ciocolata cu lapte si bombonelele . A ! si cireasa de pe tort un urs foarte mare . Abea astept ziua de maine sa vad ce o sa zica .

Ma dezbrac de hainele de toata ziua si ma pregatesc de un dus . Intru in cabina albastra si las picaturile sa-mi curate corpul . Uneori aceste picauri sunt asemea unor servitoare care stau la mana stapanului si fac ce li se zice . Dusul este seful cel mare iar ele sevitoarele . Sakura , nu mi-a fost iubita , mi-a fost mai mult servitoare . Daca o puneam sa faca ceva incepea sa planga si nu zicea nimic dar executa ordinul meu . Tot ce-i ziceam era lege pentru ea . Mereu tacea si nu comenta , nu spunea ca nu face ceea ce am zis , doar pleca plangand si se intoarcea tot plangand . Niciodata nu am vazut-o razand si de azi , cand a ras de mine , acel moment imi pare unul bun si extrem de pretios . Incep sa am fantezi , cum eu o sarut si ea rade , e exact acel ras , doar ca acsta are si o pata de bucurie . Cred ca am o intreaga colectie de fantezii . Toate fiind cu Sakura . Poate si ea avea , dar acum sigur are . Mi-a zis „....ma gandeam cum sa te omor ...” . Dar fanteziile ei sunt pline de ura , acele vorbe au imprastiat numai venin , inima imi e plina de sentimente in care Sakura da cu piciorul . Si eu am ranit-o foarte mult , tocmai acum vad cum se simtea dar eu o raneam si pe interior si pe exterior . Mereu o jicneam si nu ii acceptam iubirea . Acum cred ca merit tot ce mi se intampla . Nici nu as mai merita o astfel de comoara . Daca prima oara nu stii cum sa pretuiesti un lucru atunci nu il vei mai primi de loc . Asa si cu Rozalinda mea , nu o mai merit .

Sunt un mizerabil si asta nu se rezolva doar cu un dus . Pot sa-mi fac inca zece , in zadar ar fii , oricum . Ies din jocul picaturilor de apa si-mi pun halatul pe mine . Sting becul si-mi iau pijamaua apoi adorm cu gandul la Sakura .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

Răspunsuri în acest subiect
Deliver me from death - de Zummy - 13-07-2011, 04:42 PM
RE: Deliver me from death - de Miranda. - 13-07-2011, 04:58 PM
RE: Deliver me from death - de Piersicuta - 13-07-2011, 05:16 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 15-07-2011, 05:28 PM
RE: Deliver me from death - de Piersicuta - 15-07-2011, 10:07 PM
RE: Deliver me from death - de Miranda. - 15-07-2011, 10:40 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 15-07-2011, 10:50 PM
RE: Deliver me from death - de Piersicuta - 15-07-2011, 11:04 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 19-07-2011, 12:45 PM
RE: Deliver me from death - de Miranda. - 19-07-2011, 04:52 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 26-07-2011, 04:13 PM