19-07-2011, 12:45 PM
Deliver me from dead
Chapter 4
Sasuke Uchiha
Am fost azi la Sakura si am vazut-o . Este cheala , are cele mai zdrenturoase haine posibile si cei mai rau , nu ma mai iubeste . Am crezut ca o sa-mi sara in brate si o sa ma sarute . Credeam ca ma va alinta si-mi va spune vorbe frumoase nu credeam ca ma va huiduii si ma va strange de gat . Credeam ca o sa ma implore sa o iubesc iar si sa o scot din inchisoarea aia infecta . Dar nu , a ras de mine , mi-a spus idiot , mi-a zis sa plec si sa nu ma mai intorc . Oare chiar nu ma mai iubeste ? Oare chiar s-a schimbat radical ? As vrea sa-i demonstrz ca o iubesc , sa-i arat asta sa-i spun ca nu o sa ma renunt la ea , dar oare ma va crede ? Simt ca nu mai pot traii fara ea , radiaza frumusete interioara si exterioara . Este minunata , o iubesc . As putea sa-i dau si luna de pe cer dar probabil ca m-ar spanzura de ea , as putea sa-i dau niste ursuleti mici si draguti dar probabil mi i-ar baga pe gat , as putea sa fac multe , dar cu darurile nu pot sa-i cumpar iubirea . Numai cand ma gandesc , ca sta acum , acolo , singura in nebunia aia si se roaga sa scape , imi vine sa ma duc la ea si sa o scot din cutia aia . Chiar as vrea ca aceea puscarie sa fie o cutie , apoi ambalata pusa o funtita si daruita mie . Ar fi cel mai bun cadou . Apoi l-as despacheta si m-as preface uimit iar Sakura imi va sari in brate . Un vis implinit asta ar fii . Chapter 4
Sasuke Uchiha
Acum as vrea sa fie aici langa mine , sa-i simt respiratia calda , sa-i mangai trupul plin de ranile facute de mine , apoi sarutabdu-le s-ar vindeca . As vrea sa-i spun ca-mi pare rau , as vrea sa o am mereu aproape . Sa-i mangai trupul gol si sa-i recunosc fiecare particica a pielii . As vrea sa ne recunoastem , sa ne stim sentimentele si sa ne iubim intr-un final . As vrea sa stam seara de seara sub cerul instelat si sa ne daruim unul altuia dragostea , sa spunem care sunt stelele noastre si sa vedem fiecare meteorid sau asteroid . Sa vedem cum noaptea danzeasa cu stelele sau cum se distreaza cu luna , sa simtim toata aura asta pozitiva . Sa ne casatorim in natura si codrul ne ne fie preot , toate vietuitoarele nuntasi si natura casa Domnului , Bisetica . Sa ne sarutam in fata tuturor fara nici un fel de jena , sa nu ne fie frica ca am putea intra in puscarie , sa nu stim ce-i aia teama . Sa fim neinfricati si sa ne iubim deapuriri . Vreau sa dau timpul inapoi si sa-mi repar greselile , sa o am din nou pe ea langa mine . As vrea sa-i hranesc copilul si sa-l vad cum creste fericit , neducand lipsa de nimic . Sa ne iubeasca la fel de mult cum l-am iubi noi . As vrea sa o vad pe ea pe culmile fericirii si apoi eu as fii dincolo de nori . Sa o stiu ca ii e bine si ca se bucura si de cel mai mic nimic . Chiar daca este matura , se bucura de cea mai mica atentie . Adica se bucura .
La inceputul relatiei noastre eram grijuliu si simteam ceva pentru ea . Ii daruiam animale din plus si tot felul de nimicuri , dar ea le aprecia si de asta mi-a placut la inceput . O rasfatam si-mi petreceam tot timpul cu ea . Trei luni nu am mai facut nici o crima si m-am ocupat doar de ea . I-am cunoscut familia si nu i-am tolerat de la inceput . Din cauza lor am incetata sa ma mai simt atras de Sakura si stiam ca ei vor fii urmatoarele mele victime dar orice crima are faptasul ei . Iar eu , criminalul din umbra , trebuia sa am un altul in fata mea . Atunci am mutat regina si mi-a fost scoasa din joc . Ma gandeam ca daca acum am scapat de o piesa imi va fii mai usor , dar uitati-va ca nu a fost mai usor . Am inceput sa fac crima dupa crima , nu ma mai opream , parca eram un nebun ce elimina pionii din drumul lui dar si nebunul are un sfarsit . A reintrat regina in jocul sentimentelor mele si ma eliminat . Am inceput sa beau , m-am drogat si daca mergeam pe strada nu eram cunoscut altfel decat ’’betivul de la colt de strada’’ . Nu stiu cum am reusit sa ma las de depenta de bautura , droguri si crime dar este o dependenta si mai mare la care chiar nu pot renunta . Iubirea , este cea mai incurabila boala posibila , nu cred ca exista operatii pentru iubire sa scap de povara asta , dar uneori vorbesc prostii . Dragostea mea pentru Sakura e cel mai sincer sentiment al meu , dar ea nu vrea sa ma creada si zice ca glumesc . As vrea sa o conving , dar imi trebuie ceva mai special decat ce am pregatit . Ceva mai bun , ceva care sa-i schimbe parerea . Nu cred ca alti ursuleti o vor ajuta prea mult . Prima etapa este schimbarea parerii , a doua reinvierea sentimentelor si ultima si cea mai importanta sa o fac sa ma iubeasca asa cum o iubesc eu .
Sirul gandurilor imi este intrerupt de telefonul care vibreaza si incep sa-l caut disperat . Asta sigur e Naruto , care vrea sa-mi zica cum merge cu livrarea . Pat , sub pat . Caut acolo si e pe partea cealalta . Ma duc si-l vreau sa-l iau dar ce ..... ?! e pe partea cealalta ? cred ca mintea imi joaca feste . Pun mana pe el si nu pot sa-l iau . Imi dau o palma si-l vad pe birou . Dar ma uit si sub pat si e si acolo . Ah , ce uituc sunt , ala e celalalt telefon . Dar care suna ? of Doamne ce problema . Ma duc la cel de pe birou si raspund .
-Alo , alo ? E cineva acolo ? mda se pare ca celalalt suna .
Ma bag sub pat si raspund .
-Alo , cum sta treaba ? il intreb pe bunul meu prieten .
-Da , pai livrarea a fost facuta amice daca mai ai nevoie , conteaza pe mine . Hai pa !
Ii zic pa si inchid telefonul . Sigur o sa aprecieze gestul meu . Sper sa-i placa ciocolata cu lapte si bombonelele . A ! si cireasa de pe tort un urs foarte mare . Abea astept ziua de maine sa vad ce o sa zica .
Ma dezbrac de hainele de toata ziua si ma pregatesc de un dus . Intru in cabina albastra si las picaturile sa-mi curate corpul . Uneori aceste picauri sunt asemea unor servitoare care stau la mana stapanului si fac ce li se zice . Dusul este seful cel mare iar ele sevitoarele . Sakura , nu mi-a fost iubita , mi-a fost mai mult servitoare . Daca o puneam sa faca ceva incepea sa planga si nu zicea nimic dar executa ordinul meu . Tot ce-i ziceam era lege pentru ea . Mereu tacea si nu comenta , nu spunea ca nu face ceea ce am zis , doar pleca plangand si se intoarcea tot plangand . Niciodata nu am vazut-o razand si de azi , cand a ras de mine , acel moment imi pare unul bun si extrem de pretios . Incep sa am fantezi , cum eu o sarut si ea rade , e exact acel ras , doar ca acsta are si o pata de bucurie . Cred ca am o intreaga colectie de fantezii . Toate fiind cu Sakura . Poate si ea avea , dar acum sigur are . Mi-a zis „....ma gandeam cum sa te omor ...†. Dar fanteziile ei sunt pline de ura , acele vorbe au imprastiat numai venin , inima imi e plina de sentimente in care Sakura da cu piciorul . Si eu am ranit-o foarte mult , tocmai acum vad cum se simtea dar eu o raneam si pe interior si pe exterior . Mereu o jicneam si nu ii acceptam iubirea . Acum cred ca merit tot ce mi se intampla . Nici nu as mai merita o astfel de comoara . Daca prima oara nu stii cum sa pretuiesti un lucru atunci nu il vei mai primi de loc . Asa si cu Rozalinda mea , nu o mai merit .
Sunt un mizerabil si asta nu se rezolva doar cu un dus . Pot sa-mi fac inca zece , in zadar ar fii , oricum . Ies din jocul picaturilor de apa si-mi pun halatul pe mine . Sting becul si-mi iau pijamaua apoi adorm cu gandul la Sakura .
![[Imagine: 82s.png]](http://img248.imageshack.us/img248/3193/82s.png)
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?