18-07-2011, 02:11 PM
(Ultima modificare: 18-07-2011, 02:13 PM {2} de Drama Queen.)
Tu stii ca eu stiu ficul asta pt ca atunci cand l-ai creat mi l-ai trimis pt ca te-am stresat cu curiozitatea mea? Eniuei in sfarsit l-ai postat...girl si eu care muream de draci crezand ca ai renuntatl la el. Si totusi...asta-i Mira mea care nu renunta niciodata.
Ficul este superb si prologul genial ( asa de sensibil si , totusi realist). Cat despre primul capitol : a fost frumos, nu a avut greseli si...astept sa intre mai mult in actiune.[posturi unite]
Ficul este superb si prologul genial ( asa de sensibil si , totusi realist). Cat despre primul capitol : a fost frumos, nu a avut greseli si...astept sa intre mai mult in actiune.[posturi unite]
(18-07-2011, 02:11 PM)Maknae A scris: Tu stii ca eu stiu ficul asta pt ca atunci cand l-ai creat mi l-ai trimis pt ca te-am stresat cu curiozitatea mea? Eniuei in sfarsit l-ai postat...girl si eu care muream de draci crezand ca ai renuntatl la el. Si totusi...asta-i Mira mea care nu renunta niciodata.
Ficul este superb si prologul genial ( asa de sensibil si , totusi realist). Cat despre cele doua capitole : au fost frumoase, nu au avut greseli si...astept sa intre mai mult in actiune.
![[Imagine: fgdhdr.png]](http://i805.photobucket.com/albums/yy338/SAYO_HATSUO/fgdhdr.png)
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you