18-07-2011, 01:09 PM
Mood: Deprimată... răăău. Îmi bag picioarele... vreau să nu fie adevărat : |.
Status: Dead inside..
Locaţie: Pe scaun şi pe mess..
Mănânc: N-am poftă.
Beau: Suc de portocale x3. E al doilea pe ziua de azi.
Sunt îmbrăcată în: Boxeri şi sutien. Eram îmbrăcată în negru până acum, dar e prea cald.. asta nu înseamnă că încă nu ţin doliu! : - j
Ascult: J Lo - I'm into you.
Privesc: Lista cu tricouri ce am să le comand de pe bestial : - ". De când aştept nenorocita asta de zi ! T_T
Status Y!M: " Jet...nu raspund la toti : ). Bia buzz.. "
Vorbesc pe Y!M cu: Pookeh, Robb', Dany şi Răzvan.
Citesc: " _¯BoO°• •°blLe_¯: s vezi face mamii ..da cne era baiatu ala vreun verijor cv ..ji fak eop ce`ai thu e iubitu` ei "
Mă gândesc la: " Nu v-a mai fi niciodată copilul acela fericit şi fără griji de pe acum.... tot ce voi putea face e să îi fiu alături
.... "
Dating: Am fost afară cu Răzvan, Dany şi Bia
.
Doresc: Să vină ziua de mâine să treacă o dată îmormântarea asta... numai suport : |.
Iubesc pe: Danz, Răzvan şi pe toţi.
Nervoasă pe: Soartă..
Urăsc pe: Corina şi Roxana..
ÃŽmi lipseÅŸte: Bricheta. Nici p-aia n-o mai am..
Abia aştept să: Sune mami să comande tricourile şi să vină Dany să-i fac cinste în Mamaia : - ".
Status: Dead inside..
Locaţie: Pe scaun şi pe mess..
Mănânc: N-am poftă.
Beau: Suc de portocale x3. E al doilea pe ziua de azi.
Sunt îmbrăcată în: Boxeri şi sutien. Eram îmbrăcată în negru până acum, dar e prea cald.. asta nu înseamnă că încă nu ţin doliu! : - j
Ascult: J Lo - I'm into you.
Privesc: Lista cu tricouri ce am să le comand de pe bestial : - ". De când aştept nenorocita asta de zi ! T_T
Status Y!M: " Jet...nu raspund la toti : ). Bia buzz.. "
Vorbesc pe Y!M cu: Pookeh, Robb', Dany şi Răzvan.
Citesc: " _¯BoO°• •°blLe_¯: s vezi face mamii ..da cne era baiatu ala vreun verijor cv ..ji fak eop ce`ai thu e iubitu` ei "
Mă gândesc la: " Nu v-a mai fi niciodată copilul acela fericit şi fără griji de pe acum.... tot ce voi putea face e să îi fiu alături

Dating: Am fost afară cu Răzvan, Dany şi Bia

Doresc: Să vină ziua de mâine să treacă o dată îmormântarea asta... numai suport : |.
Iubesc pe: Danz, Răzvan şi pe toţi.
Nervoasă pe: Soartă..
Urăsc pe: Corina şi Roxana..
ÃŽmi lipseÅŸte: Bricheta. Nici p-aia n-o mai am..
Abia aştept să: Sune mami să comande tricourile şi să vină Dany să-i fac cinste în Mamaia : - ".
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.