16-07-2011, 11:42 AM
Am trecut si eu p'aci . . .
Capitolul a fost cam scurt dar mi-a placut .
Mi-a placut cel mai mult suspansul de la sfarsit chiar daca uneori ma
cam enerveaza ...
Imi place cum l-ai pus pe Sasuke sa aleaga intre iubire sau sa lupte impotriva ei .
Descriere ai avut , imi place chiar foarte mult cu descrii si niciodata nu ti-a iesit din mana .
Stii foarte bine sa faci cititorul sa simta sentimentele personajului .
Actiunea nu mi s-a parut grabita desi puteai sa mai lungesti discutia dintre ei , sa se mai impotriveasca cineva sau asa ceva .
La greseli de tastare sau de ortografie mi-a sarit doar una --> " Angra Manyu* " dar este minora .
Cat ai putut sa scrii la micul dictionar , eu una am inteles chiar foarte cine este " Angra-Manyu " .
Cam atat ...
Spor la urmatorul capitol !
Capitolul a fost cam scurt dar mi-a placut .
Mi-a placut cel mai mult suspansul de la sfarsit chiar daca uneori ma
cam enerveaza ...
Imi place cum l-ai pus pe Sasuke sa aleaga intre iubire sau sa lupte impotriva ei .
Descriere ai avut , imi place chiar foarte mult cu descrii si niciodata nu ti-a iesit din mana .
Stii foarte bine sa faci cititorul sa simta sentimentele personajului .
Actiunea nu mi s-a parut grabita desi puteai sa mai lungesti discutia dintre ei , sa se mai impotriveasca cineva sau asa ceva .
La greseli de tastare sau de ortografie mi-a sarit doar una --> " Angra Manyu* " dar este minora .
Cat ai putut sa scrii la micul dictionar , eu una am inteles chiar foarte cine este " Angra-Manyu " .
Cam atat ...
Spor la urmatorul capitol !
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________|FuuFuu~|