De Aibu ati auzit? Oh yeah... Sa nu uitam de Dark Road, Sweet Dog Food si logic si inevitabilul, Hide and Seek. :]] De vreo trei sau patru ori citita manga, as mai reciti-o. Sex Therapist (parca in ultimul capitol o fac in trei *rawr*, daca nu incurc mangaurile :]], dar nu, asta-i unica, numele-i). Si logic, Hei! Doctor. ;] Oh da, ce cutelacheee e tipul din manga a douaaa!!! ;x Vaaaaai! Ce mare e in comparatie cu seme-ul, dar tot "lesina" in bratele lui dupa un "hugulet mititel". ;;] Acum citisem o manga... Ah... am uitat cum numeste, long title, dar ma duc sa vad (e romance, mie-mi statea inima in gat cand i-a zis ca e din mafie Ray, vaaaaaaai - mai si ascultam muzica trista :]]). Ai ga Kami wo Korosu Toki, asa se numeste. ;] Eu nu vi-o recomand, dar daca doriti... OMG! Uitasem numele prea iubetei mele manga (nu e chiar iubita, dar imi place, n-am o manga favorita in genul yaoi :]]), Baby bitch! - stiu, numele m-a atras. : - ?? Deci, pot spune ca ala in dungi este iubirea meeaaaa! Vaaaai, si tipul... uke-ul, DOAMNEEE!!!! AL, sari baiatul!!! E cineva mai tare si macho decat uke-ul tau!! @_____________@ Mai era una, Garasu no sana, sau ceva in genul. Uh, pe placul meu. Si partea aia cand el se ruga si plangea... TT^TT Mai era una, nu i-am retinut numele, desii am stresat status-ul meu cu acea manga. TT^TT Oh, Sugetsu-samaaa!! TT^TT Si cum frati-su murea alturi de persoana iubita, sub tone de pietre... si ca frati-su nu stia nimica, iar cand a aflat... Vaaaaai, dar replica de pe la sfarsit "Poti sa pleci, dar eu te voi urmari" sau ceva in genul. TT^TT Cum poate sa-l lase sa scape, asa? Ce prosc e devilul lui red. TT^TT "My devil red..." am murit la fraza asta (in ghilimele). Daca o s-o gasesc, va anunt. ^^ Personajele-s cam asa, dar merita. Ce bine i-a facut lui ala (sa nu-i zic bitch - ups, am spus-o), asa, omoara-l!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2