09-07-2011, 10:08 PM
Salut Saint Ocean! Damn it! Iar nu am vazut replies-ul. Ma rog, so:
-autori. . .
mnu cred ca am citit 2 carti diferite de la acelasi autor insa cea mai tare carte care am citit-o i-a apartinut lui Harriet Beecher Stowe.
-cartea preferata cum am spus, acestei autoare ii apartine, se numeste Coliba Unchiului Tom-bestiala
-hmmm, aici e dificil de raspuns, insa cred ca Son Goku e preferatul meu (Dragon Ball Z)! Personajului aluia i s-au atribuit de toate
, pe langa asta e si din primul meu anime vazut dar si anime-ul meu favorit. EPIC!
-nu am chitara, desigur ca mi-ar place sa cant, mai ales ca sunetul de chitara este favoritul meu(pe langa vocea lu' sormea cand tipa la mn)
!
-Taur
-culoarea mea favorita? hmmm, cred ca Rosu, deoarece asa imi zice si familia
-BOAF! Aici m-ai dat gata. . .Vara, logic insa nici iarna nu-i rea deoarece atunci nu prea stau filtrele de controlori de la RATP
ingheata saracii
Dap, cred si eu ca-i mica lumea
, apropo, in cecartier stai?
-autori. . .

-cartea preferata cum am spus, acestei autoare ii apartine, se numeste Coliba Unchiului Tom-bestiala
-hmmm, aici e dificil de raspuns, insa cred ca Son Goku e preferatul meu (Dragon Ball Z)! Personajului aluia i s-au atribuit de toate

-nu am chitara, desigur ca mi-ar place sa cant, mai ales ca sunetul de chitara este favoritul meu(pe langa vocea lu' sormea cand tipa la mn)

-Taur
-culoarea mea favorita? hmmm, cred ca Rosu, deoarece asa imi zice si familia

-BOAF! Aici m-ai dat gata. . .Vara, logic insa nici iarna nu-i rea deoarece atunci nu prea stau filtrele de controlori de la RATP

Dap, cred si eu ca-i mica lumea