08-07-2011, 05:12 PM
N-am mai trecut de ceva timp pe aici.
Pentru Yume (Teh) fiindcă îmi e dor de tine, de noi, de ei, de Nebunescu Family. Vă vreau înapoi T-T.
Pentru Ai-chan (MokaAkashiya) sper că am scris bine
. Sper să cadă bine la stomac ceva mai hard ;>. Presupun că îţi vor plăcea versurile XD.
Pentru Suryko. Să vezi şi tu ce muzică mai ascultă sor-ta. Hope you like it!
Pentru Zuza. Tu mi-ai arătat muzică 'mişto' că nici nu ştiu cum să mă exprim
. Acum e rândul meu x33. Sper să-ţi placă
.
Pentru Ang. Ştiu aşaa cam ce genuri asculţi tu... sper să îţi placă şi asta. Şi să nu crezi că versurile sunt pentru tine : |. Doar că din prima aşa.. nu prea ştiu ce să îţi dedic
.
Pentru Lu'chan a.k.a. Lullaby. - C'moon, ltiu că-ţi placee
. Eu deja salivez de la pozele cu Kiro din videoclip
).
Pentru Kinnz/Kinny a.k.a. VersataLuCookye - Haidee, că e genul tău ;x. Ştiu că o să-ţi placă
.
Pentru Despina (Тихий Ветер). Nu prea ştiu ce genuri de muzică asculţi, aşa că... sper să-ţi placă asta
. Şiii scuze că e video cu Naruto, dar n-am găsit fără video >>'.
Pentru Yumi (ghotic_yumi). Poate îţi va plăcea, eu una o ador.
Pentru Bella (gabytsswh). Sper să am gusturi bune
.
Într-un final pentru Răzvan
. Deci da. Deci bine. >///<"
Pentru mine şi încă câţiva care nu au cont: Dany, Camyy, Kato, Lexis, Pookyez, Ank, Kyna, Natsu', Miky şi Alli.
Done
!
Pentru Yume (Teh) fiindcă îmi e dor de tine, de noi, de ei, de Nebunescu Family. Vă vreau înapoi T-T.
Pentru Ai-chan (MokaAkashiya) sper că am scris bine

Pentru Suryko. Să vezi şi tu ce muzică mai ascultă sor-ta. Hope you like it!

Pentru Zuza. Tu mi-ai arătat muzică 'mişto' că nici nu ştiu cum să mă exprim

Pentru Ang. Ştiu aşaa cam ce genuri asculţi tu... sper să îţi placă şi asta. Şi să nu crezi că versurile sunt pentru tine : |. Doar că din prima aşa.. nu prea ştiu ce să îţi dedic

Pentru Lu'chan a.k.a. Lullaby. - C'moon, ltiu că-ţi placee

Pentru Kinnz/Kinny a.k.a. VersataLuCookye - Haidee, că e genul tău ;x. Ştiu că o să-ţi placă

Pentru Despina (Тихий Ветер). Nu prea ştiu ce genuri de muzică asculţi, aşa că... sper să-ţi placă asta

Pentru Yumi (ghotic_yumi). Poate îţi va plăcea, eu una o ador.
Pentru Bella (gabytsswh). Sper să am gusturi bune

Într-un final pentru Răzvan

Pentru mine şi încă câţiva care nu au cont: Dany, Camyy, Kato, Lexis, Pookyez, Ank, Kyna, Natsu', Miky şi Alli.
Done

" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.