Iubitule , tu chiar ai o problema cu mine si cu Nagini ? Ti-am zis , nu iti place , taci dracului din gura! Nu ma intereseaza parerea ta ... Si daca se bazeaza neaparat pe sex , droguri etc. , care e treaba ? Ti-am zis , nu sunt scriitoare , nu ma consider una , asa ca te rog sa ne lasi in pace . Daca vroiam sa fac o poveste de dragoste faceam , o sa vezi ca totusi avem o poveste ca idee . Deci te rog sa taci , ce esti vreun scriitor MARET ? Si imi dai tu mie indicati ? Imi pare rau daca te-am suparat , cu poveste mea :( Ce trist ... hai sa plangem ! Ma duc sa imi caut o batista :(( !
[ Ce iti mai place sa enervezi lumea , esti ca o buruiana de care nimeni nu are nevoie , si cresti exact la locul nepotrivit , dar stii ce se intampla cu plantele de genu ? Vor fii taiate :> ]
P.S: Nu iti place , nu comenta ! Get a life , man ! You really need one ;) Asa ca nu te mai da mare .. Ce doar pentru ca ai Storymaker la nick , asta inseamna ca esti cineva ? Nu :)
EDIT : Invata sa scrii mai intai , dupa stai de vorba cu mine :)
[ Ce iti mai place sa enervezi lumea , esti ca o buruiana de care nimeni nu are nevoie , si cresti exact la locul nepotrivit , dar stii ce se intampla cu plantele de genu ? Vor fii taiate :> ]
P.S: Nu iti place , nu comenta ! Get a life , man ! You really need one ;) Asa ca nu te mai da mare .. Ce doar pentru ca ai Storymaker la nick , asta inseamna ca esti cineva ? Nu :)
EDIT : Invata sa scrii mai intai , dupa stai de vorba cu mine :)
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you