05-07-2011, 11:46 PM
Doamne, putini fani Supernaturali! Insa sa trecem la subiect: Supernatural e serialul meu preferat, actorii fiind geniali avand niste replici tari de tot
! Am ajuns la episodul 13/Season 6 inainte sa apara ep14 si de atunci nu m-am mai uitat, tot incerca sa imi explice un prieten ce se intampla insa ii inchideam gura de fiecare data
! Sper sa imi fac timp sa recuperez iar in legatura despre sezonul 7, am auzit ca apare in Septembrie! Cat despre serial, am mai spus, ideile sunt epice, placandu-mi de ambele personaje insa cred ca pe Dean il admir mai mult deoarece are si un simt al umorului ce multi cred ca si l-ar dori, nu este la fel de destept ca fratele sau, insa cand ajunge in momente de cumpana cum a fost atunci cand a constientizat ca nu mai are nicio sansa sa scape de iad, e de remarcat! Sam imi place si el avand si el succes la femei, insa la cine nu trebuie! Nu prea mi-au placut episoadele cu ,,Sam fara suflet" deoarece era de nerecunoscut, insa asta e Supernatural, te astepti la ceea ce nu te astepti!