Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

Sincer , sper ca asta sa fie capitolul corect , ca nu le-am numerotat , in caz de ceva ... Gasesc eu o solutie :)))

*Blacky Star P.O.V* - *I told you that I am BELLATRIX to
YOU, AXL!!*

Stateam ca o proasta la masa si ma holbam la Duff, simtind nevoia sa ma duc langa el, insa nu puteam deoarece Axl imi statea in cale, asa ca, luand toata sticla de J.D, desfacand-o si band direct din ea, fara sa ma mai obosesc sa mai torn in pahar, am sughitat putin, apoi am trantit sticla pe masa, si l-am privit pe cel cu care nu ma prea suportam :

-Axl, ia hai sari tu frumusel de langa Duff, ca nu meriti sa stai asa de aproape de el, am spus eu pe tonul meu batjocoritor si dispretuitor, care speram ca il va face pe baiat sa faca ce ii spuneam, insa nu se putea fara o mica cearta.

-Si vrei sa zici ca o curva e mai potrivita sa stea langa el ? ridica acesta tonul, privindu-ma ranjind batjocoritor, peste cateva momente continua. Te temi ca o sa-ti cada rangul daca nu te futi si in noaptea asta cu cineva ? Nu mai esti Blacky daca nu o faci, nu ?

-Ti-am dat cumva voie sa imi spui Blacky ? Incredibil, cat tupeu poti sa ai in curul ala, care oricum e mai mare decat creierul, si e minuscul ! am tras aer in piept, spunand « Zen, Zen » apoi, incercand sa fiu calma, i-am spus a 2-a oara pe ziua de azi : Ma…cheama…BELLATRIX ! Vrei sa iti spun pe litere ?!

-Tipi asa pentru ca esti atrasa de el si de ochii lui, nu ? ma intreba Slash, care o tinea in brate pe sora mea, insa nu aveam timp sa stau si sa ii admir.L-am luat imediat de guler si l-am tras in sus, urland : Arata ca niste ciuperci ! DESPRE OCHII AIA VORBESTI ?! Slash, care era mai spart decat mine, ca eu eram mai mult drogata, ma privi prin ramele ochelarilor de soare.

-Calmeaza-te, curva nebuna, rosti acesta, moment in care i-am tras o palma, iar incepe sa mormaie cuvinte greu de inteles pentru altcineva decat persoana lui turmentata, defapt…as fi putut sa le inteleg daca vroiam, dar nu vroiam, asa ca i-am dat drumul, privind-ul scarbita inca o data si pe urma m-am asezat inapoi, dand pe gat inca o gura de J.D, tot din sticla.

-Poate mai vrem si noi, tampito, se gasi sor’mea sa comenteze.

-A, da ? Barul e acolo, puteti sa va duceti sa va luati, crezi ca ma fute pe mine grija ca va e voua sete ? am raspuns eu, asezandu-ma mai comod pe canapea, si aprinzandu-mi o tigara.

-Pe mine nu ma deranjeaza sa beau dupa Bellatrix, mai ales cand stiu ce gust au buzele ei, spuse Duff visator, in timp ce eu ranjeam ca retardata, fumand din tigara.

-Ce ati facut voi doi ? ma intreba Cher, in soapta, cu un ranjet care nu vroia sa le dea de banuit baietilor, dar o facea.

-Sex ! am spus, scurt si la obiect, ridicand din umeri. Nici macar nu ma uitasem la expresia surorii mele, care nu parea sa fie uimita, ma cunostea mult prea bine, si stia ce fac inca din clasa a 7a.

-Intocmai ca o curva, trase sora mea concluzia. Am privit-o cateva momente apoi, dupa ce am mai tras tras un fum, si privind formele pe care le forma acesta in aer, am spus ca mai bine ca mine, care sunt satisfacuta cand am nevoie de asta, decat ca mama sau altele, care ar fi in stare sa se futa si cu un caine pentru a avea ce nu au avut o viata intreaga : placerile pe care pot sa ti le ofere un barbat, oriunde si oricand.
- Axl, ia model de la Duff, vezi ce repede invata? am spus eu, ceva ce nu avea nimic de aface cu faptul ca eram curva, pentru ca, la urma urmei, baietii se uitau la mine, si nu trebuia sa alerg dupa ei.Vin ei la mine.

-Da, si nici macar nu are gust la femei, spuse Axl plictisit, uitandu-se dupa femei ce treceau pe langa el prin bar, dar nici ca erau prea imbracate. Oricum, cert e ca, atunci cand l-am vazut cum se uita dupa ele, am inceput sa ma simt ciudat, ca si cum as vrea sa il apuc de fata si sa ii intorc privirea sa ma priveasca numai pe mine.Credeam ca e din nou pentru ca eram « high » si apetitul meu pentru sex crescuse radical, cum se intampla de obicei.

-Cine mai vrea de baut ?Fac eu cinste ! am mormait, inca fixand-ul cu privirea pe Axl, si nestiind de ce ma simt asa de geloasa, pentru ca nici macar nu mi se parea atractiv.Asa spuneam, dar oare era adevarat ? « Oh haide, Bellatrix, nu poate sa iti placa de unu cu care nici macar nu te intelegi ! ».M-am ridicat multumita de pe canapea, si am mai intrebat inca o data daca vrea cineva de baut, vazand ca nimeni nu ma baga in seama, nici ca am mai incercat si m-am dus sa-mi mai iau o sticla de J.D, chiar daca pe prima nu o terminasem inca.

M-am intors dupa cateva momente, facandu-i cu ochiul unui tip saten de langa bar, care ma privea vrajit.In noaptea asta insa, aveam de gand doar sa ma joc, sau poate…sa le fac cateva servicii mici, care sa ii faca sa doreasca mai mult.

-Vezi ca Axl a baut din sticla ta, ma avertiza Izzy cand eram pe cale sa iau inca o gura, deoarece imi simteam buzele uscate.

-Axl…TE OMOR ! am spus eu, uitandu-ma la el ca la persoana pe care o uram cel mai mult pe lume, pentru ca, sa fiu sincera, uram cand cineva imi bea bautura iar eu ramaneam cu mai putin.Era unul dintre singurele lucruri de care imi pasa pe lumea asta, si aceasta nu erau prea multe.

-Sticla aia era pentru toti, nebuno ! spuse acesta, dupa care am observat ca mustacea ceva, insa nu puteam sa aud.Mi-am dat seama ca e ceva de rau, pentru ca imediat cum auzi, Duff ii dadu un ghiont, iar marele insetat isi dadu ochii peste cap, incepand sa priveasca nervos tavanul.

-Nebuna e ma-ta ca nu te-a avortat cand nu ai parazitat inca aceasta lume innocenta si magica.Faceam anumea pentru a-l enerva, astfel incat puteam sa fim chit si sa ma razbun pentru toate datile in care ma facuse curva.

-Sa ma sugi. Parintii tai erau beti cand te-au botezat ? « Bellatrix Blacky » taica’tu nu stie si nume de fete, numai de caini ? Mie imi placea numele meu, deci..ca se lua de faptul ca aveam numai ONS-uri nu ma deranja, ca ma facea curva, nici asta, dar atunci cand se lua de numele meu, chiar imi venea sa il strang de gat :

-Motherfucker ! Axl ce p*** mea inseamna ? Ma face sa ma gandesc la Axa xOy, macar Bellatrix nu suna ca ceva in care ti-ar veni sa vomiti ! am racnit, dand cu pumnul in masa, astfel incat sa ma fac auzita.

-Iti vine sa vomiti, a ? Cand isi da drumul cineva in gura ta nu-ti mai…, incepu Axl, insa eu, care ma carasem langa el in tot acest timp, l-am sarutat pe buze, asta numai pentru a-l face sa taca, incepuse sa devina enervant, mai enervant decat proful de mate cand ne sa un test.
La dracu sa-l ieie si pe ala, apropo !!
Dupa ce m-am dat la o parte de langa el, m-am dus si m-am asezat jos ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa inainte sa iau o gura de J.D ma apuca rasul.
Clar, eram drogata. Defapt, stiam déjà !

"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 11-06-2011, 11:49 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 21-06-2011, 08:35 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 23-06-2011, 06:20 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 04:49 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 08:17 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 30-06-2011, 03:10 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de sickness - 03-07-2011, 10:06 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 09-07-2011, 09:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 45.228 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)